Cele mai citite despre structurare

10 trucuri pentru a invata mai usor

Daca vreti sa scapati de stresul care nu va da pace inaintea tezelor sau examenelor, este bine sa va organizati timpul si materiile intr-un mod cat mai eficient si sa nu va bazati pe faptul ca

Schimbare radicala in invatamant cu noul Cod al educatiei

Codul Educatiei are o forma finala. Dupa o lupta surda intre echipa Andronescu si echipa Miclea, forma finala a legilor invatamantului are mai multe prevederi venite dinspre Cotroceni. Noile legi

Monica Iacob-Ridzi (Partidul Democrat)

Informatii personale

* Data si locul nasterii: 30 iunie 1977, Petrosani, jud. Hunedoara;
* Adresa: Petrosani, 1 Dec. 1918.Bl. 82, sc. 2, ap.10, jud. Hunedoara
* Telefon: 0723/510.850,

Cele mai noi despre structurare

Arh. Dragos Isacescu despre Stilul Regal

Arhitectura contemporana urmareste si inglobarea elementelor clasice in ansambluri structurale, elemente din ce in ce mai cautate in ultima vreme. Expresia "stilul clasic este nemuritor" este vie in tot ceea ce ne inconjoara. Elis Pavaje a definit acest stil clasic: Stilul Regal.

Tu stii cat de importanta este strategia de web design in dezvoltarea brandurilor?

Atunci cand iau in considerare strategiile lor de marketing online, multi oameni de marketing se gandesc la estetica site-ului, dar nu se gandesc la modul in care trebuie conceptualizata si implementata in mod armonisos, pentru a reprezenta in mod viziunea unui brand. Dar un site cu web design de calitate inseamna si mai mult decat imagine.

Parerea specialistului: Concurenta in mediul de afaceri din Romania si influentele europene

Modul in care Comisia Europeana analizeaza anumite comportamente este deseori preluat de catre autoritatile nationale, spune Catalin Suliman, partener la o importanta firma de avocatura. Cel mai facil exemplu, spune acesta, este dat de practica investigatiilor sectoriale europene ce sunt urmate la intervale scurte de copii la nivel national (cea mai recenta fiind investigatia sectoriala in comertul online).

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.