Cele mai citite despre stufat

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Stufat de miel

Stufatul de miel este o mancare traditionala, care se prepara, in general, o singura data pe an. De Paste, la taierea mielului, ceapa verde si usturoiul verde sunt proaspete si subtiri si dau aroma minunata stufatului de miel.

Oala sub presiune: cum o folosesti in bucatarie

Oala sub presiune te ajuta sa gatesti rapid, cu putina apa si grasime. In acelasi timp, alimentele gatite isi vor pastra o buna parte din valoarea lor nutritiva. Oala de gatit sub presiune te ajuta sa economisesti jumatate din energia folosita pentru gatit si pana la 70% din timpul necesar unui gatit obisnuit.

Cele mai noi despre stufat

Cum sa alcatuiesti meniul pentru masa de Paste. Ce sa nu iti lipseasca de la masa

A mai ramas putin pana la Paste. Este momentul sa te gandesti ce vei pregati pentru masa de Paste, cand musafirii vor veni in vizita, pentru a nu te intreba, pe ultima suta de metri “Noi ce gatim de Paste?”.

Stufat de miel

Stufatul de miel este unul dintre preparatele care nu lipsesc de pe masa de Paste. Mai ales ca se prepara foarte usor.

Indigestie de Paste? Cum o previi anul acesta

Oua, stufat si ciorba de miel, friptura, pasca sau cozonac sunt doar cateva dintre alimentele traditionale care se gasesc pe masa de Paste. Aceste alimente sunt insa greu de digerat, in special daca sunt combinate si consumate in exces.