Cele mai citite despre Sumac

Arbori si arbusti care iti vor colora gradina in aceasta toamna

Florile din timpul verii sunt o adevarata incantare pentru gradina, la fel cum sunt frunzele in timpul toamnei. Daca vara, multitudinea de flori colorate din gradina iti fura ochii, toamna este timpul arborilor si arbustilor sa fie vedete. Cu siguranta ti s-a intamplat sa mergi prin parcuri si sa te opresti in fata vreunui arbore, fiind incantat de culorile uimitoare ale frunzelor sale. Poti avea si tu o gradina impresionanta pe timpul toamnei, daca alegi copacii potriviti. Iata cativa arbori si arbusti care iti pot incanta privirea toamna!

Cum sa prepari acasa salata turceasca de ceapa, ce creste imunitatea

Vrei sa prepari o salata delicioasa si sanatoasa care merge de minune alaturi de preparatele la gratar? Incearca o reteta simple de salata turceasca de ceapa rosie. Nu iti ia mai mult de cinci minute sa o prepari si cu siguranta vei dori sa o incerci iar si iar.

Gateste de Paste cu Jamie Oliver! - Kebab de miel la gratar cu salata picanta

Suntem la cateva zile distanta de Paste si te-ai apucat sa faci deja liste cu preparatele pe care ai de gand sa le gatesti pentru aceasta sarbatoare. Daca te-ai saturat de banalul stufat de miel ori de aceeasi ceafa de porc pe gratar, in timpul iesirilor la iarba verde, iti oferim, in cadrul serialului "Bucatari celebri", de pe Acasa.ro, o reteta atipica din carne de miel, perfecta pentru un gratar in aer liber! Jamie Oliver te invata sa dai gust oriental Pastelui din acest an, cu o reteta delicioasa de Kebab de miel!

Cele mai noi despre Sumac

Reteta de supa pentru postul Craciunului. Cum o face Adina Halas

Multi romani cauta sa aiba un meniu cat mai variat in post. Astfel, Adina Halas a povestit ce reteta de supa de legume cu crutoane are. Este absolut delicioasa si usor de preparat! Ca ingrediente, este nevoie de 2 cepe medii, 2-3 morcovi, un sfert de telina, un pastarnac, 3-4 ardei capia, 2 catei de usturoi, un cartof alb, 2 cartofi dulci, 2 cm de ghimbir ras, o lingurita de turmeric, sare roz de Hymalaya cu fulgi de chilli, 3-4 linguri de ulei de masline si un amestec de condimente, anume chimon, busuioc, sumac, boia de ardei dulce si iute.

Preparate inspirate de bucataria libaneza pe care sa le incerci de Ziua Nationala a Libanului

Formata pe o traditie veche de mii de ani, transmisa cu grija din generatie in generatie, bucataria libaneza este astazi una dintre cele mai apreciate gastronomii la nivel mondial. Bogata in condimente ce ofera o savoare unica si exotica fiecarui preparat, dar si in legume proaspete, aceasta detine mixul perfect intre gust si nutrienti importanti pentru organism.

Aromele anului 2021! Vor fi vedetele preparatelor, potrivit expertilor

Potrivit expertilor in arta culinara, in 2021 vor deveni vedete, mai mult decat oricand, cateva arome care dau savoare mancarurilor si care, sunt ignorate de multe persoane.