Cele mai citite despre targuri martisor

Top 10 locuri de vizitat in Bucuresti

Bucurestiul poate fi un oras frumos si atractiv daca stii sa ii observi adevaratele sale comori. Ignora aglomeratia si mizeria si vei descoperi un oras cosmopolit, cu numeroase muzee, cladiri frumoase, magazine luxoase si parcuri pline de verdeata.  

Legenda Martisorului

Martisorul este o sarbatoare traditionala romaneasca veche de peste 8000 de ani si a fost sarbatorita inca de pe vremea getilor. Martisorul celebreaza sosirea primaverii si renasterea naturii. De martisor fetele si femeile trebuie sa poarte fire lana rosie si albe, pentru sanatate, noroc si un an n

Superstitii de Anul Nou

Ciocnitul paharelor de sampanie si sarutul oferit partenerului de viata la miezul noptii sunt doar doua dintre superstitiile din noaptea de Anul Nou.

Cele mai noi despre targuri martisor

17 firme romanesti isi expun colectiile de mobilier din lemn masiv la Salone del Mobile.Milano, editia aprilie 2024

In perioada 16-21 aprilie 2024, industria de mobilier din Romania va fi reprezentata la unul dintre cele mai mari si prestigioase targuri internationale de mobilier si produse de design interior, Salone del Mobile.Milano. Evenimentul, care reuneste anul acesta peste 2.000 de expozanti si atrage peste 300.000 de vizitatori din intreaga lume ofera o platforma excelenta pentru prezentarea inovatiilor si tendintelor actuale din sectorul mobila si decoratiuni interioare.

Martisorul, o sarbatoare plina de traditii. Ce sa NU faci pentru a te feri de ghinion

Ziua de 1 Martie, cunoscuta ca Martisor, este un moment special marcat de traditii si superstitii legate de primavara, noroc si bunastare. Pe langa obiceiurile bine cunoscute, exista si o serie de actiuni de evitat pentru a ne feri de ghinion. Iata ce NU trebuie sa faci de Martisor.

1 Martie 2024, sau Martisor: traditii si superstitii pentru o primavara norocoasa

Ziua de 1 Martie, cunoscuta si ca Martisor, marcheaza nu doar sosirea primaverii, ci si un moment bogat in traditii si superstitii menite sa aduca noroc si bunastare. Simbolul central al acestei sarbatori este martisorul, un snur alb-rosu purtat la mana, in piept sau la gat, care are o istorie fascinanta si o serie de semnificatii.