Poze tigari

Iata cele mai relevante poze despre tigari de pe acasa.ro

Cele mai citite despre tigari

Arsurile la stomac, o durere ascunsa

Arsurile la stomac sunt adesea descrise ca o „durere vie” care se situeaza sub stern sau popular zis in capul pieptului.

Cum pregatesti bagajul de mana

Bagajul de mana pe care-l iei cu tine in avion trebuie sa contina numai obictele permise de reglementarile aeroportului si ale companiei aviatice alese.

Ulcer sau simple dureri de stomac?

La originea durerilor abdominale aparute adesea intre mese se poate afla ulcerul stomacal, cunoscut sub denumirea de

Cele mai noi despre tigari

De ce este util sa inveti DIY pentru tigara electronica

La mai putin de un an de la prima mea tigara electronica am inteles ca a invata sa lucrezi DIY in legatura cu tigari electronice nu este atat de dificil de pus in practica si ca rezultatele iti pot aduce sesiuni de vapat cu o calitate mult imbunatatita si net personalizata.

De este important sa inlocuiesti periodic atomizorul unei tigari electronice

Sunt vaperi care considerea ca un atomizor este in totalitate responsabil de calitatea vaporilor pe care ii primesti cand vapezi o tigara electronica. Altii in schimb cred ca de fapt un MOD electronic este cel care detine controlul producerii de vapori aromati. In ansamblu eu cred ca ambele ar trebui sa functineze in asa fel incat scopul pe care il urmaresti, de a nu te mai atinge de tigari clasice din tutun, sa fie perfect indeplinit.

De ce este important sa schimbi periodic arome tigari electronice

Subiectul merita tot interesul in special pentru cei care abia au inceput sa utilizeze tigari electronice si, mai mult sau mai putin, sunt in cautarea de lichide si arome concentrate pentru a primi sesiuni de vapat de cea mai buna calitate.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.