Cele mai citite despre tincturi

Ulei de argan face minuni! Cum sa-l folosesti in ritualul tau de infrumusetare, din cap pana in picioare

Sensibil, cu riduri, rosiatic, tern... asa arata tenul in perioada iernii, anotimp in care gerul si vantul lasa urme serioase asupra pielii tale. In ultima perioada, ajutorul vine de la produsele naturiste care au la baza extracte de plante, ce se pot utiliza sub diferite forme: uleiuri, tincturi, cataplasme, bai de abur, masti etc.

Magazine eco in Bucuresti

Eco a devenit un trend, o moda insa mai presus de asta este un stil de viata sanatos.

Beneficiile ceaiului de sunatoare

Ceaiul de sunatoare este folosit de sute de ani pentru tratarea a numeroase afectiuni. Este benefic pentru tratarea pielii sensibile, a problemelor stomacale si digestive, dar si pentru insomnii, boala Parkinson sau infectii si raceli.

Cele mai noi despre tincturi

7 ingrediente naturale care imbunatatesc somnul

Somnul este un aspect esential al vietii noastre, pentru ca promoveaza bunastarea fizica si psihica. Diferiti factori de stres cu care ne confruntam in viata de zi cu zi pot afecta calitatea somnului, provocand chiar aparitia unor afectiuni diverse. Din fericire, natura ne ofera o gama de ingrediente care pot ajuta la imbunatatirea calitatii somnului, iar, in cele ce urmeaza, vei gasi prezentate unele dintre cele mai eficiente in acest sens.

Afla totul despre vitamina C: la ce o folosim?

Ce este vitamina C? Vitamina C (acidul ascorbic) este un carbohidrat simplu cu greutate moleculara mica, solubil in apa in natura. Este sintetizat de toate speciile, cu exceptia primatelor de ordin superior, a cobailor si a unor specii de lilieci, pesti si pasari. In toate acestea din urma, gena care codifica enzima care catalizeaza etapa finala in biosinteza acidului ascorbic a evoluat intr-o stare nefunctionala; in consecinta, aceste specii se bazeaza pe un aport adecvat de vitamina C din dieta lor.

Beneficiile utilizarii ghimbirului in rutina de ingrijire a pielii

S-ar putea sa te gandesti la ghimbir ca la un gust dobandit, ca si la ceapa. Sau s-ar putea sa te gandesti la el ca fiind vizibil prin absenta sa, ca in orice fel de mancare chinezeasca, indiana si japoneza. Pe cat de necesar este ghimbirul pentru mancarurile sarate, pe atat de mult este un ajutor picant pentru mancarurile dulci si fructate, cum ar fi painea cu banane, placinta cu mere si clatitele cu mere si scortisoara.