Tomate

364 articole despre tomate

Cartofi copti cu sos de tomate

tomate
Cartofii copti cu sos de tomate reprezinta garnitura ideala pentru prepratele din carne. Sunt usor de preparat, gustosi si foarte aromati. [..]
Alte informatii despre: retete , cartofi , cartofi copti , sos tomate

Spaghete cu peste si sos de tomate

tomate
Spaghetele cu peste si sos de tomate sunt usor de pragatit si foarte sanatoase. Pentru aceasta mancare poti folosi orice tip de paste doresti. Pestele indicat pentru acest fel de mancare este cel alb, fara oase. Spaghetele se servesc calde cu felii de lamaie. [..]
Alte informatii despre: spaghete , lamaie , paste , peste , rosii

Paste cu chiftelute in sos tomat

tomate
Pastele cu chiftelute in sos tomat sunt delicioase si potrivite pentru momentele cand ia pofta de ceva gustos. Se servesc cu patrunjel tocat pe deasupra. La acest preparat este potrivit si un pahar de vin alb. [..]
Alte informatii despre: chiftele , ceapa , patrunjel , paste , usturoi

Paste cu ton si sos de tomate

tomate
Pastele cu ton si sos de tomate sunt cremoase, gustoase si foarte aromate. Sunt ideale pentru mesele in familie. [..]
Alte informatii despre: paste , retete , ton , sos tomate , paste cu ton

Calorii pasta de tomate

tomate
[..]
Alte informatii despre: calorii , minerale , vitamine

Cele mai citite despre tomate

Ardei umpluti cu orez si ciuperci

Ardeii umpluti cu orez si ciuperci sunt o alternativa foarte gustoasa a ardeilor cu carne, pentru perioada postului. Carnea este inlocuita cu „carnea vegetala” a ciupercilor, care este foarte gustoasa si fierbe intr-un timp mai scurt decat carnea normala.

Paste Bolognese

Pastele bolognese sunt un preparat foarte apreciat si de efect. Sosul poate fi combinat cu orice fel de paste, iar condimentele pot fi inlocuite dupa placul fiecaruia.De ce ingrediente ai nevoie:150 gr carne tocata de vitel150 gr carne tocata de porcO punga de spaghettiO cutie sos tomateDoua cepe ma

Stufat de miel

Stufatul de miel este o mancare traditionala, care se prepara, in general, o singura data pe an. De Paste, la taierea mielului, ceapa verde si usturoiul verde sunt proaspete si subtiri si dau aroma minunata stufatului de miel.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.