Poze tranzactii

Iata cele mai relevante poze despre tranzactii de pe acasa.ro

Cele mai citite despre tranzactii

Nokia 1100, cautat de hackeri

Hackerii au descoperit o noua metoda de a sparge conturile bancare si anume folosind terminalul Nokia 1100 acestia pot accesa un set de informatii utile.Mai mult, telefoanele mobile in cauza au

Locuintele noi din Bucuresti vor fi cu 50% mai putine decat anul trecut

Numarul locuintelor noi finalizate in Bucuresti in acest an va scadea cu circa 50% fata de 2009, pana la 3.000-3.500 de unitati, ca urmare a scaderii numarului de tranzactii ce a provocat blocarea a numeroase proiecte, arata o analiza a Ziarului Financiar, realizata pe baza informatiilor furnizate

Cum sa dai bacsis in Tunisia

In Tunisia, industria turismului include, ca pretutindeni, o recompensa pentru servicii bune, sub forma de bacsis. Localnicii, in schimb, nu obisnuiesc sa ofere prea mult bacsis, insa pentru turisti se asteapta sa se dea in jur de 10% din pretul serviciului in cauza.

Cele mai noi despre tranzactii

Atentie! Escrocherie noua, prin telefon. Nu spune niciodata “da” daca esti intrebat “Ma auziti?”. Risti sa ramai fara bani in cont

Infractorii cibernetici sunt tot mai inventivi cand vine vorba despre pacalirea oamenilor. Acestia au pus la cale un nou plan, aparent inofensiv, prin care sa fure bani de la oameni. Totul se intampla printr-un simplu apel telefonic.

Sunt peste 30 de cazinouri online licentiate ONJN. Cum il alegi pe cel mai bun?

Daca esti pasionat de jocuri de cazino, s-ar putea sa ai o misiune destul de dificila in alegerea celui mai bun operator pentru tine. Ti-am pregatit un scurt ghid care sa te ajute in drumul spre gasirea unui operator de top.

ING Bank & sendSMS: Atacurile de smishing in Romania au crescut de peste sase ori anul trecut. 5 sfaturi pentru a nu te lasa inselat.

Numarul atacurilor de tip smishing in Romania a crescut de peste sase ori in 2023 in comparatie cu anul anterior, potrivit unei analize interne realizate de sendSMS, iar in primele luni din 2024, in 75% din cazurile raportate s-a incercat furtul de identitate prin utilizarea unei etichete personalizate (numele expeditorului) pentru a induce in eroare utilizatorii ca mesajele sunt trimise de diferite companii, potrivit unui comunicat ING Bank.