Cele mai citite despre trapia prp

FOTO Andreea Esca incepe sa-si arate varsta!

O cunoastem de 20 de ani si, comparativ cu majoritatea colegelor ei de breasla, nu s-a incapatanat sa demonstreze ca trecerea anilor nu-si lasa amprenta asupra sa! Andreea Esca a suferit insa transformari vizibile.

Expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle: 10 intrebari esentiale pentru frumusetea ta

Fiecare femeie este diferita, dar multe dintre problemele sexului frumos sunt comune. Iata 10 intrebari de la voi si sfaturile mele pentru fiecare dintre acestea:

Cum sa fii mai frumoasa de Sarbatori

Cea mai noua si solicitata terapie de infrumusetare a anului 2014, plasma imbogatita cu trombocite (Terapia PRP), de asemenea, cunoscuta sub numele de "Vampire Facelift" sau "Terapia Dracula, este disponibila pe parcursul lunii Decembrie 2014 in cadrul campaniei de reduceri de sarbatori.

Cele mai noi despre trapia prp

Ce este terapia PRP si ce riscuri presupune

Abilitatea corpului de a se putea regenera i-a inspirat pe medici sa creeze, in ultimii ani, o noua terapie–Platelet Rich Plasma sau PRP.

Adevarul despre tratamentele faciale pentru femei

Zi de zi, suntem inconjurate de zeci de reclame la produse diferite, care ne promit o piele perfecta, de printesa adolescentina, fara riduri, fara acnee, fara pori sau fara problemele ale tenului cu care noi, muritoarele de rand ne confruntam de la pubertate pana la adanci batraneti.