Trifle

3 articole despre trifle

Trifle savuros cu fructe tropicale

trifle
Trifle este un desert savuros, care isi are originile in bucataria engleza. Varianta clasica a desertului are un strat de piscoturi, un strat de fructe si unul de crema, insa de-a lungul timpului fiecare gospodina si chef a adus imbunatatiri acestei retete senzationale. Iti propunem sa incerci un trifle excelent cu fructe tropicale, gata in doar 10 minute. [..]
Alte informatii despre: fructe , fructe tropicale , trifle , trifle savuros

Trifle cu ciocolata si visine, un desert rafinat de vara

trifle
Vrei sa prepari un desert rafinat si racoros, care sa nu fie costisitor? Iti recomandam o reteta delicioasa de trifle cu ciocolata si visine. Arata senzational, este gustoasa si cu siguranta va fi apreciata de intreaga famillie. [..]
Alte informatii despre: desert , retete visine , trifle , trifle cu ciocolata , trifle cu visine

Cum "reciclezi" mancarea ramasa de la masa de Paste

trifle
Pastele, ca fiecare sarbatoare importanta la romani, este marcat de prepararea de bucate alese, care vor fi asezate pe masa inaintea celor prezenti in casa. Friptura de miel, drobul, stufatul, ciorba de miel, cozonacii si pasca sunt preparatele traditionale ale acestei mari sarbatori, insa de fiecare data gospodinele prepara mai mult decat se poate manca. [..]
Alte informatii despre: preparate paste

Cele mai citite despre trifle

Trifle cu ciocolata si visine, un desert rafinat de vara

Vrei sa prepari un desert rafinat si racoros, care sa nu fie costisitor? Iti recomandam o reteta delicioasa de trifle cu ciocolata si visine. Arata senzational, este gustoasa si cu siguranta va fi apreciata de intreaga famillie.

Trifle savuros cu fructe tropicale

Trifle este un desert savuros, care isi are originile in bucataria engleza. Varianta clasica a desertului are un strat de piscoturi, un strat de fructe si unul de crema, insa de-a lungul timpului fiecare gospodina si chef a adus imbunatatiri acestei retete senzationale. Iti propunem sa incerci un trifle excelent cu fructe tropicale, gata in doar 10 minute.

Cum "reciclezi" mancarea ramasa de la masa de Paste

Pastele, ca fiecare sarbatoare importanta la romani, este marcat de prepararea de bucate alese, care vor fi asezate pe masa inaintea celor prezenti in casa. Friptura de miel, drobul, stufatul, ciorba de miel, cozonacii si pasca sunt preparatele traditionale ale acestei mari sarbatori, insa de fiecare data gospodinele prepara mai mult decat se poate manca.