Triticale

6 articole despre Triticale

Triticale

Triticale
Triticale (Triticosecale) este o cereala rezultata in urma recombinarii graului si a secarei. A devenit din ce in ce mai utilizata datorita productiei ridicate, dar si a numeroaselor sale intrebuintari. [..]
Alte informatii despre: cereale , utilizare , gradina , cultivare , Triticale

Dieta fara gluten, un regim draconic? Nu neaparat!

Triticale
O dieta fara gluten este recomandata, in general, celor care sufera de boala celiaca sau intoleranta la gluten. Odata pus acest diagnostic, cei mai multi isi prevad un viitor sumbru, privat de micile delicatese si placeri culinare vinovate. Totusi, o dieta fara gluten nu trebuie sa se transforme intr-o corvoada, nu atunci cand stii sa faci cele mai bune alegeri, atat pentru papilele tale gustative, cat si pentru sanatatea ta. [..]
Alte informatii despre: regim , dieta , gluten , dieta si nutritie , dieta fara gluten

Rodbun ofera seminte de calitate pentru culturi bogate

Triticale
Rodbun, companie-integrator de produse si solutii in domeniul agricol, cu capital 100% romanesc, ofera o gama larga de produse de cea mai buna calitate, la preturi competitive, pentru imbunatatirea recoltelor fermierilor romani. [..]
Alte informatii despre: culturi bogate , seminte de calitate , Rodbun

Rodbun - Reteta de succes in domeniul agriculturii

Triticale
Rodbun, companie cu capital 100% romanesc, este o companie care se bazeaza pe prosperitate si respect pentru fermierul roman. Este unul dintre proiectele din agricultura romaneasca care isi doreste sa integreze toate componentele farmingului de succes. Printre cele mai importante elemente se numara: vanzarea de produse si servicii, testarea celor mai moderne tehnologii, consultanta si solutii eficiente de valorificare a recoltei. [..]
Alte informatii despre: solutii agricultura , beneficii agricultura , agricultura , Rodbun

Boala celiaca: simptome, cauze si factori de risc

Triticale
Alimentele bogate in gluten, precum painea, pastele, pizza sau cerealele cauzeaza un dezechilibru al sistemului imunitar, care este privat de vitamine si nutrienti importanti. Boala celiaca sau intoleranta la gluten este o afectiune grava, care, netratata, poate duce la osteoporoza, intoleranta la lactoza, cancer si probleme neuronale. [..]
Alte informatii despre: diaree , ulcer gastric , gluten , boala celiaca , simptome boala celiaca , crampe abdominale , intoleranta gluten

Prin ce metode eficiente iti protejezi culturile agricole de insecte daunatoare

Triticale
O recolta bogata depinde de multi factori, iar grija cultivatorilor trebuie sa se rasfranga asupra tuturor proceselor si lucrarilor agricole. Munca in camp necesita un efort considerabil, iar resursele de care depinde obtinerea unei productii profitabile pot fi oricand puse in pericol. Chiar daca indepartarea buruienilor, irigatia, plantarea si fertilizarea au decurs conform calendarului agricol aferent fiecarei culturi in parte, actiunea daunatoare a insectelor poate afecta oricand plantele si productia. Spre deosebire de calamitatile naturale, a caror iminenta este greu de calculat, atacul insectelor reprezinta unul dintre riscurile impotriva carora ai la dispozitie tehnologii de combatere din ce in ce mai precise. [..]
Alte informatii despre: culturi agricole , daunatori , insecte

Cele mai citite despre Triticale

Triticale

Triticale (Triticosecale) este o cereala rezultata in urma recombinarii graului si a secarei. A devenit din ce in ce mai utilizata datorita productiei ridicate, dar si a numeroaselor sale intrebuintari.

Boala celiaca: simptome, cauze si factori de risc

Alimentele bogate in gluten, precum painea, pastele, pizza sau cerealele cauzeaza un dezechilibru al sistemului imunitar, care este privat de vitamine si nutrienti importanti. Boala celiaca sau intoleranta la gluten este o afectiune grava, care, netratata, poate duce la osteoporoza, intoleranta la lactoza, cancer si probleme neuronale.

Dieta fara gluten, un regim draconic? Nu neaparat!

O dieta fara gluten este recomandata, in general, celor care sufera de boala celiaca sau intoleranta la gluten. Odata pus acest diagnostic, cei mai multi isi prevad un viitor sumbru, privat de micile delicatese si placeri culinare vinovate. Totusi, o dieta fara gluten nu trebuie sa se transforme intr-o corvoada, nu atunci cand stii sa faci cele mai bune alegeri, atat pentru papilele tale gustative, cat si pentru sanatatea ta.