Cele mai citite despre tsv 1860 munchen

Bucurestiul de altadata

In Evul Mediu, orasul Bucuresti era numit de catre greci Hilariopolis, adica Orasul Bucuriei. Plasarea Bucurestiului pe drumul principal dintre Orient si Occident i-a adus prosperitatea intr-un timp foarte scurt. Prima atestarea a orasului dateaza din 20 septembrie 1459 si a fost semnat de Vlad Dracul

Cum alegi destinatia de vacanta in octombrie

Octombrie reprezinta sfarsitul sezonului estival pentru majoritatea sejururilor de pe litoral.

Povestea lui Mos Craciun

Mos Craciun este legendarul personaj care aduce cadouri copiilor pe 24 decembrie.

Cele mai noi despre tsv 1860 munchen

Vestea buna e ca Maratonul Bucurestiului are loc, chiar si in conditiile actuale. Vestea mai putin buna e ca se tine fara spectatori

Weekendul acesta, pe 30-31 octombrie, Bucurestiul gazduieste Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON. Evenimentul reuneste mai multe curse de alergare, de 5, 10, stafeta (4X10 km), 21 si 42 km. Cea de-a 14-a editie va avea startul in Piata Constitutiei.

Medicii au facut anuntul! Cand NU mai este contagios un bolnav de Covid

Pentru persoanele infectate cu Covid, dar si pentru cei apropiati lor, perioada de vindecare este cea mai grea din pricina faptului ca nu pot lua legatura cu cei dragi si trebuie sa stea in izolare pentru a nu le da virusul. Pacientii cu forme asimptomatice si usoare ale bolii sunt tratati acasa, unde trebuie sa pastreze distanta fata de cei dragi.

Sotia lui Emeric Ienei a murit. Avea 75 de ani

Emeric Ienei este in doliu! Sotia antrenorului s-a stins din viata miercuri dimineata, la varsta de 75 de ani. Ileana Gyulai Ienei a castigat doua medalii pentru Romania la Jocurile Olimpice.