Cele mai citite despre umpluturi

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cum sa folosesti coriandrul in bucatarie

Coriandrul este inca una dintre ierburile aromatice foarte folosite in bucatarie. Daca pana acum l-ai adaugat in diverse mancaruri, insa nu stiai cum altfel l-ai mai putea folos ini gospodarie, noi te ajutam cu cateva sfaturi.

Cum sa folosesti rozmarinul in bucatarie

Ierburile aromatice dau un plus de gust si de savoare mancarurilor pe care le pregatesti. Printre aceste ierburi se afla si rozmarinul, care se deosebeste de alte ierburi si prin forma frunzelor...

Cele mai noi despre umpluturi

Zodia iti spune care este mancarea potrivita pentru dieta ta zilnica

Astrologia influenteaza multe aspecte ale vietii, de la personalitate, relatii, pana la preferintele in ceea ce priveste mancarea. Fiecare semn zodiacal are caracteristici unice care pot sugera ce tip de mancare i se potriveste cel mai bine. Vezi mai jos ce este potrivit pentru tine, in functie de zodia ta.

Zeci de evenimente culturale si sute de preparate culinare asiatice la Asia Fest, editia a X-a

Asia Fest revine cu cea de-a X-a editie, intre 22 si 24 septembrie 2023, in curtea Arenei Nationale din Bucuresti (intrarea dinspre Strada Maior Coravu).

Ce sa pui in oua pentru a obtine cea mai pufoasa omleta. Trucurile secrete ale bucatarilor

O omleta pufoasa si delicioasa poate fi un mic dejun sau o masa usoara care sa-ti incante papilele gustative si sa-ti ofere energie pentru intreaga zi. Pentru a obtine o omleta cu adevarat pufoasa, bucatarii experimentati folosesc cateva trucuri si ingrediente secrete care fac diferenta. Daca si tu doresti sa-ti prepari cea mai pufoasa omleta, iata ce ingrediente si tehnici ar trebui sa folosesti: