Cele mai citite despre unt

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Ce sa mananci atunci cand ai diaree

Diareea este provocata de cele mai multe ori de o alimentatie neprielnica, de bacteriile prezente intr-un aliment sau chiar de intoleranta la un anumit produs. Atunci cand suferi de diaree, este recomandat ca pe langa tratamentul medicamentos, sa ai grija si la alimentatie deoarece mancarea

Reteta pentru cea mai buna mamaliga

Mamaliga este una dintre mancarurile considerate traditionale in tara noastra. Numele ei si reteta dupa care se prepara au ajuns cunoscute in intreaga lume, insa nu toata lumea stie cum sa pregateasca acest fel de mancare. Iata, asadar, cateva sfaturi pentru a pregati...

Cele mai noi despre unt

Mihaela Bilic: “Grasimea vegetala ingrasa mai tare decat grasimea animala”

Grasime animala sau grasime vegetala? Este intrebarea care se afla pe buzele multor persoane. Desi multe persoane sustin ca grasimea vegetala este mai buna pentru organismul uman, cercetaarile au aratat exact contrariu. Grasimea animala este mai usor procesata de organism si eliminata astfel incat ajuta atat in procesul de slabire cat si in cel de mentinere. Cum este posibil? Ne explica medicul nutritionist, Mihaela Bilic!

Dulceata de capsune – un adevarat rasfat pentru papilele gustative

Ne aflam in plin sezon al capsunelor! Profita din plin de aceste fructe pentru a te bucura tot anul de savoarea lor. Prepara o dulceata delicioasa pe care sa o savurezi apoi alaturi de dulciurile favorite, sau de ce nu, pe o felie de paine cu unt.

4 reguli de baza pentru a gati cele mai bune mancaruri

Ti s-a intamplat veodata sa observi ca preparatele bucatarilor chefi sunt mai gustoase si mai apetisante decat cele preparate de tine? Ei bine, acest lucru se datoreaza catorva trucuri simple, la care bucatarii apeleaza constant pentru a da savoare preparatelor.