Poze urzica ornamentala

Iata cele mai relevante poze despre urzica ornamentala de pe acasa.ro

Cele mai citite despre urzica ornamentala

Ingrijirea bambusului

Bambusul nu este doar o planta ornamentala, asa cum multi cred.Acesta face parte dintr-un grup de plante exotice arborescente apartinand familiei Poaceae, subfamilia Bambusooideae, genul Bambuseae.

Nuantarea parului cu vopsele din plante

Ai parul fragil, esti alergica la metoda de colorare clasica si vrei sa-ti modifici usor si progresiv nuanta parului, fara sa faci o schimbare majora? Nuantarea cu vopsea vegetala este solutia potrivita.

Cum sa ai grija de Guzmania

Guzmania este o floare ornamentala atipica. Ea necesita ingrijire atenta si rasplateste prin colorit si prestanta. Desi are o durata de viata de doar cateva luni, ea va fi inlocuita cu puii crescuti la baza tulpinii.

Cele mai noi despre urzica ornamentala

Leguma pe care sa o consumi mai des. Scade colesterolul si este considerata o delicatesa

Poate nu stiai insa exista o leguma care este considerata o adevarata delicatesa si care ajuta sistemul imunitar si scade colesterolul. Banca de Resurse Genetice Vegetale Buzau are in curs de omologare si brevetare un soi nou din aceasta planta. Multi ii spun "hrana bogatilor".

August 2023- calendarul gradinarului. Activitati pe care trebuie sa le faci luna aceasta in gradina

August este o luna plina de activitati pentru gradinari, deoarece majoritatea culturilor de fructe si legume ajung la maturitate in aceasta perioada. Este momentul potrivit pentru a te bucura de roadele muncii depuse in gradina in timpul anului si pentru a acorda o atentie sporita ingrijirilor necesare pentru a mentine o gradina sanatoasa si frumoasa. Iata cateva activitati importante pe care trebuie sa le faci in gradina in luna august.

Cum sa folosesti urzicile in ingrijirea tenului si parului

Urzicile sunt folosite in general la diferite mancaruri, mai ales in perioadele de post. Ei bine, acestea nu sunt bune doar pentru hrana, ci si pentru frumusetea peilii si sanatatea parului. Ele contin vitaminele A, B, C si K si sunt o sursa naturala de calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, acid linoleic si acid stearic.