Poze utilizare condimente

Iata cele mai relevante poze despre utilizare condimente de pe acasa.ro

Cele mai citite despre utilizare condimente

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

Reteta pentru cea mai buna salata de fructe

Atunci cand ti-e pofta de ceva dulce, sanatos si delicios incearca o salata de fructe. Daca nu ai incercat insa sa pregatesti asa ceva acasa, ar fi bine sa stii ca este una dintre cele mai simple deserturi pe care le poti pregati acasa. Daca vrei sa pregatesti cea mai gustoasa salata de fructe...

Cele mai noi despre utilizare condimente

O noua cercetare ofera primele recomandari privind evaluarea exacta a amprentei de carbon a cultivarii cafelei

Asociatia Romana a Cafelei prezinta o noua cercetare stiintifica, publicata in revista Sustainable Production and Consumption, care analizeaza cea mai buna modalitate de a standardiza masurarea impactului de mediu al cafelei - un produs de baza din ce in ce mai amenintat de schimbarile climatice.

Cum sa te bucuri de Paste fara grija kilogramelor in plus? Afla ce meniu sa adopti de la Cori Gramescu

Sarbatorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp cu familia, dar traditia romaneasca este aceea a exceselor alimentare si nu de putine ori se intampla ca dupa perioada sarbatorilor sa ne confruntam cu lipsa de energie, stare de balonare, pofte alimentare insistente si, de ce nu, cateva kilograme in plus.

Tu stii cum sa recunosti carnurile alterate inainte de a le cumpara? Sfaturile specialistilor

Produsele alimentare alterate pot prezenta riscuri semnificative pentru sanatate, iar printre acestea, carnea alterata ocupa un loc important. In cadrul emisiunii iThink, Alexandru Ciric, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare, a oferit detalii esentiale despre cum putem identifica carnea alterata si care sunt riscurile asociate consumului acesteia.