Vedete din Romania

#gasca zurli #vero caliman #declaratii

Vero Caliman rupe tacearea dupa plecarea din Gasca Zurli: „M-a rănit profund”

 

Vero Caliman, cunoscuta drept „Fetita Zurli” timp de 15 ani, a adus bucurie si zambete in inimile a mii de copii cu spectacolele sale. La scurt timp dupa plecarea din Gasca Zurli, actrita a ales sa impartaseasca cu fanii ei din mediul online unele aspecte din viata ei.

Cu toate ca nu a mentionat un nume specific in postarea sa, Vero Caliman si-a deschis sufletul, vorbind despre experientele si momentele prin care a trecut in acei 15 ani de activitate pe scena si in afara ei.

„Mi s-a spus ca lumea nu este interesata de Vero Caliman si m-a ranit profund. De ce? Pentru ca, in adancul meu, fetita s-a simtit intotdeauna nedorita si atunci, am trait in frica. Daca nu voi mai fi fetita care pana la urma si-a castigat locul, cine voi fi eu? Faptul ca ea a reusit sa obtina atentie a fost, pentru o perioada de timp, o alinare si o amortire, o dorinta continua de a ramane si de a deveni din ce in ce mai iubita si a fost minunat. Acum, o iau de la capat, dar cu o alta atitudine”, a spus Vero Caliman.

„Nu nevoia de acceptare a celorlalti ma trage sa demonstrez ca merit sa exist, ci dorinta de a ma convinge pe mine. Ok, nu toata lumea este interesata sau are nevoie de mine. Am o familie si un grup de prieteni care ma iubesc pana la luna si inapoi, iar eu nu stiu cum sa ma bucur de asta, pentru ca nu stiu cum sa ma conving ca merit. Stiu ca exista multi altii care trec prin asta.

Care, aparent, au tot. Dar care nu se au pe ei. Care pleaca in vacante exotice, dar nu pot fugi de gandurile de insuficienta. Care au succese profesionale rasunatoare, dar care ajung acasa la un camin gol si rece, pentru ca nu se pot opri din munca cu gandul ca isi vor pierde identitatea. Ceva sigur e de facut, incerc in fiecare zi sa ma reeduc, sa gasesc o cale spre o pace activa. Voi reusi! Da, stiu, mi s-a mai spus si ca sunt prea profunda sau ca gandesc prea mult”, a spus fosta Fetiță Zurli, potrivit Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare