Poze viespi

Iata cele mai relevante poze despre viespi de pe acasa.ro

Cele mai citite despre viespi

Intepatura de albina sau viespe: prim ajutor si prevenire

Intepatura de albina sau viespe se manifesta printr-o durere vie a zonei afectate, insotita de o senzatie de arsura care dispare destul de rapid, pentru a lasa loc ulterior aparitiei semnelor fizice: inrosirea, inflamarea pielii si pruritul. R

Cum sa scapi de un cuib de viespi

Prezenta unui cuib de viespi in gradina se poate dovedi periculoasa pe termen lung, astfel ca specialistii recomanda distrugerea lui. Afla cum sa scapi de un cuib de viespi.

Patrunjel

Patrunjelul (Petroselinum) este o planta bianuala care face parte din familia Apiaceae. Patrunjelul este intens folosit in arta culinara si totodata este o buna planta medicinala. Acesta este comun in Europa, America si Orientul Mijlociu. Patrunjelul creste in tufe de dimensiuni mici

Cele mai noi despre viespi

Retete pentru Postul si Sarbatoarea Pastelui, o carte cu retete alese, utile tot anul

Retete pentru Postul si Sarbatoarea Pastelui este o carte nou lansata. Pe parcursul a 80 de pagini, intr-un format accesibil si in conditii grafice de calitate, cititorii gasesc zeci de retete delicioase, potrivite atat pentru perioada Postului Pastelui (27 februarie – 15 aprilie la ortodocsi, respectiv 22 februarie – 8 aprilie la catolici) cat si pentru masa festiva de Paste (care in acest an este in 16 aprilie – la ortodocsi si in 9 aprilie la catolici). La finalul cartii sunt prezentate descrierile si proprietatile terapeutice ale mai multor legume si fructe.

Un magazin specializat în produse și aparate moderne împotriva dăunătorilor!

Nu trebuie să vă îngrijoreze prezența dăunătorilor în casa dumneavoastră. Există foarte multe produse și aparate moderne care vă pot ajuta să îi îndepărtați în mod eficient fără un efort mult prea mare.

Cele mai comune alergii si cum pot fi prevenite

Alergiile pot fi declansate de numeroase tipuri de substante din mediu. Cu toate acestea, alergiile nu afecteaza pe oricine. O substanta devine alergen atunci cand sistemul imunitar o considera un potential pericol si, in consecinta, declanseaza reactii imune ca s-o indeparteze. Aceste reactii, cum ar fi cresterea productiei de histamina, produc simptomatologia specifica alergiilor – congestie nazala, urticarie, mancarimi la nivelul pielii, rinoree, mancarimi ale ochilor, gatului si nasului, lacrimare excesiva, stranut etc. Totusi, simptomele pot varia de la un tip de alergie la alta. Daca suspicionezi o alergie in cazul tau, este recomandat sa mergi la alergolog pentru diagnostic si tratament. Iata care sunt cele mai comune alergii si cum pot fi prevenite: