Cele mai citite despre vita gorgonzola

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

Reteta pentru cele mai bune sarmale

Vrei sa gatesti sarmale insa ti-e teama ca ar putea sa nu-ti iasa la fel de bune ca ale mamei sau soacrei? Te-ai gandit sa incerci sa pregatesti aceasta mancare si nu stii ce ar trebui sa faci ca sa o obtii astfel incat la final cei care au mancat sa spuna...

Cum sa alcatuiesti meniul pentru diabetici

Ai invitat la masa sau chiar in familia ta un diabetic si vrei sa alcatuiesti un meniu care sa fie potrivit si pentru el. Si cum toata viata unui bolnav de diabet depinde de alimentele pe care le consuma...

Cele mai noi despre vita gorgonzola

Orezul carnos, un nou aliment creat in laborator de oamenii de stiinta, care ar putea ajunge pe mesele noastre

Oamenii de stiinta sud-coreeni au cultivat celule de carne de vita in interiorul unor boabe de orez. Totul in incercarea de a obtine alimente mai consistente si, in acelasi timp, ieftine si ecologice.

Culoare, gust si varietate la evenimentele tale, cu platouri reci de gustari

Platourile reci sunt o variata confortabila si plina de savoare cu ajutorul carora se poate satisface foamea participantilor la un eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, sedinte, workshop-uri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, botezuri sau nunti. Pentru livrarea in siguranta, la calitate impecabila, poti apela oricand la serviciile unei firme de catering, care iti va asigura diversitate si savoare in preparatele usor de consumat, cu un aspect apetisant si arome care impaca si cele mai exigente gusturi.

3 retete delicioase pe care le poti pregati in weekend pentru familia ta

Weekendul este momentul ideal pentru a-ti rasfata familia cu mancaruri delicioase, fiindca ai mai mult timp liber disponibil si poti, astfel, sa experimentezi mai mult in bucatarie, sa te joci cu ingredientele, sa testezi diferite retete.