_wedding-crashers-2005

2 articole despre _wedding-crashers-2005

Wes Anderson a dezvaluit distributia completa a filmului "Grand Budapest Hotel"

_wedding-crashers-2005
"Grand Budapest Hotel", noul proiect cinematografic al regizorului Wes Anderson, va avea parte de o distributie de zile mari. Intr-un interviu acordat publicatiei The Hollywood Reporter, cineastul a dezvaluit numele actorilor care vor participa la filmari. [..]
Alte informatii despre: actori , distributie , Grand Budapest hotel , wes anderspn.premiera

Ce nu stiai despre Bradley Cooper

_wedding-crashers-2005
Desemnat cel mai sexy barbat in viata in 2011, actorul Bradley Cooper este pe val, iar ascensiunea sa pare sa nu se opreasca aici. Descopera, in continuare, cateva curiozitati despre cel mai ravnit barbat al momentului! [..]
Alte informatii despre: actori , filme , bradley cooper , biografie bradley cooper

Cele mai citite despre _wedding-crashers-2005

Ce nu stiai despre Bradley Cooper

Desemnat cel mai sexy barbat in viata in 2011, actorul Bradley Cooper este pe val, iar ascensiunea sa pare sa nu se opreasca aici. Descopera, in continuare, cateva curiozitati despre cel mai ravnit barbat al momentului!

Wes Anderson a dezvaluit distributia completa a filmului "Grand Budapest Hotel"

"Grand Budapest Hotel", noul proiect cinematografic al regizorului Wes Anderson, va avea parte de o distributie de zile mari. Intr-un interviu acordat publicatiei The Hollywood Reporter, cineastul a dezvaluit numele actorilor care vor participa la filmari.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.