Cele mai citite despre Windows 2.0

Ce trebuie sa stii despre stickurile de memorie?

Dimensiunile mici, robustetea si pretul fac din stickurile de memorie flash USB un periferic tot mai popular. Acestea au ajuns in ultima vreme sa fie integrate in diverse obiecte comune precum ceasuri, stilouri si chiar cutite. Citeste in continuare si afla de ce stickurile de memorie ne fac viata

Cum iti poti imbunatati conexiunea wireless

Tehnologia wireless te ajuta sa scapi de cabluri si iti permite sa folosesti laptopul si in afara biroului. Pe masura ce tehnologia avanseaza, wirelessul incepe sa devina tot mai comun in casele noastre. Cu toate acestea, conexiunea wireless trebuie sa se incadreze in anumiti parametri pentru o bun

Cum sa pui muzica pe un iPod

Avand aplicatii si accesorii special create pentru ele, dispozitivele Apple - si aici vorbim de toate produsele, de la cel mai nou iPad sau iPhone 4, pana la primul iPod - au starnit o adevarata isterie in randul fanilor.

Cele mai noi despre Windows 2.0

3 tipuri de videoclipuri care iti vor creste engagementul in Social Media

Daca doresti sa devii creator de continut si esti la inceput de drum este important sa stii ce trebuie sa faci inca de la inceput, pentru a avea o rata cat mai mare de engement pentru videoclipurile create.

Doua cutremure in Romania, in aceasta dimineata! Unde au avut loc si ce magnitudine au inregistrat

In aceasta dimineata au avut loc doua cutremure in Romania. Dintre acestea, unul a fost de suprafata si s-a produs intr-un loc mai putin obisnuit. In total, pe teritoriul tarii noastre au avut loc 15 cutremure de la inceputul lunii noiembrie.

Prognoza meteo pe doua saptamani! Ce se intampla cu temperaturile in perioada 15-29 noiembrie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Potrivit meteorologilor, in perioada 15-29 noiembrie temperaturile vor continua sa scada. Nivelul precipitatiilor va fi accentua in special in a doua jumatate a intervalului.