Cele mai citite despre amaretto coffee

Magazine sportive in Bucuresti

 HimalayaInitial, magazinul Himalaya a fost construit sub forma unei cabane din lemn in magazinul Unirea, la etajul 4, aripa Calarasi.

Cafenele romantice in Bucuresti

Lumanarele parfumate, arome imbietoare de cafea, ceai sau ciocolata, atmosfera intima si lumini difuze sunt doar cateva dintre ingredinetele unei seri romantice. Capitala nu duce lipsa de cafenele intime si linisitite, potrivite pentru o intalnire speciala cu persoana iubita. Daca mai adaugi si un

St. Patrick Irish Pub: cocktail cu bere pe Lipscani

Vineri seara, dupa o saptamana plina la serviciu, se cere o iesire in oras relaxanta alaturi de prieteni.

Cele mai noi despre amaretto coffee

O noua cercetare ofera primele recomandari privind evaluarea exacta a amprentei de carbon a cultivarii cafelei

Asociatia Romana a Cafelei prezinta o noua cercetare stiintifica, publicata in revista Sustainable Production and Consumption, care analizeaza cea mai buna modalitate de a standardiza masurarea impactului de mediu al cafelei - un produs de baza din ce in ce mai amenintat de schimbarile climatice.

Descopera cele mai atractive promotii la Melkior – produse de machiaj si unghii la preturi de nerefuzat

Frumusetea este o arta care se exprima prin nuante si texturi, intr-un joc subtil de culori si forme, si prin felul in care te simti in propria piele. Pentru multi dintre noi, produsele de infrumusetare devin un pilon in aceasta calatorie de auto-descoperire si exprimare a personalitatii. De la machiajul perfect conturat care subliniaza trasaturile tale distinctive pana la manichiura rafinata care completeaza look-ul tau, fiecare produs de infrumusetare are puterea de a transforma o zi obisnuita intr-una extraordinara.

Cafeaua de specialitate: O calatorie in lumea gusturilor rafinate

In universul cafelei, cafeaua de specialitate este mult mai mult decat o simpla bautura pe care o savuram dimineata, este o arta, o stiinta si o pasiune. Cafeaua de specialitate este considerata exceptionala in comparatie cu alte cafele datorita unei multitudini de factori, de la altitudinea perfecta la care a fost cultivata, la sol, la momentul corect al anului, si apoi culesa la momentul potrivit. Inainte de a fi certificata cu „grad de specialitate” exista un proces riguros in fiecare etapa a ciclului de viata al cafelei.