Cele mai citite despre cana cafea

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Bicarbonatul de sodiu, remediu naturist: adevarat sau fals?

Remediu de pe vremea bunicilor, bicarbonatul de sodiu este cunoscut ca fiind benefic in tratarea transpiratiei, arsurilor la stomac sau albirea dintilor.

Fenomenul „bully” la locul de munca. Colegii toxici care-ti fac viata un calvar

Americanii le spun “bullies” (la singular “bully)... ii intalnesti peste tot, din primii ani de scoala pana in ultimii ani de cariera. Sunt acei colegi, multi aflati in pozitii de conducere, care, prin comportamentul lor, afecteaza moralul, eficienta, chiar si sanatatea celorlalti. Sunt agresivi, egoisti, omniscienti, aroganti. Pentru companii, prezenta acestor bullies inseamna productivitate scazuta, costuri mai mari, profit mai mic, imagine negativa.

Cele mai noi despre cana cafea

Cum sa prepari cea mai buna pasca fara blat. Reteta dietetica

Iti place pasca, insa te gandesti cate calorii are? Afla ca exista pasca si dietetica, fara aluat, care se prepara foarte usor.

Cum sa obtii cele mai frumoase oua folosind ingrediente naturale pentru a le vopsi

Te pregatesti sa vopsesti ouale pentru Paste si iti doresti sa folosesti culori naturale? Ei bine, exista cateva alimente care iti vin in ajutor. Iata din ce legume, flori sau condimente poti obtine culori frumoase.

O noua cercetare ofera primele recomandari privind evaluarea exacta a amprentei de carbon a cultivarii cafelei

Asociatia Romana a Cafelei prezinta o noua cercetare stiintifica, publicata in revista Sustainable Production and Consumption, care analizeaza cea mai buna modalitate de a standardiza masurarea impactului de mediu al cafelei - un produs de baza din ce in ce mai amenintat de schimbarile climatice.