Cele mai citite despre caprine

Expertul Acasa.ro, arhitect peisagist Alexandru Gheorghe: Tendinte in designul gradinilor in 2013

Unul din principiile pe care imi bazez designul este faptul ca o gradina trebuie sa vorbeasca despre cei care o locuiesc, trebuie sa aiba putin din personalitatea lor, prin urmare fie ca ne inspiram dintr-un stil sau altul, fie ca urmam tendintele internationale, rezultatul este de preferat, sa fie o gradina cu identitate unica. Prin urmare am ales sa fac o lista de 10 tendinte ce merita luate in calcul pentru viitoarea gradina, tendinte ce tin atat de estetic, cat si de functional.

Oaia, vaca si porcul, pe cale de disparitie din batatura taranului

Cereale scumpe, subventii mici, lipsa fortei de munca  - principalele motive pentru care micii fermieri renunta la zootehnie. Numarul de bovine, porcine, ovine si caprine sacrificate in

Cum ajunge telemeaua la pret triplu in piata

Ciobanii din Romania nu mai au piata de desfacere pentru branza, laptele si lana pe care le obtin. Astfel, samsarii incaseaza profitul pe spinarea fermierilor, iar produsele isi dubleaza preturile

Cele mai noi despre caprine

In curand vei putea consuma capra cu gust de vaca. Animalul, crescut in Romania

Avem o noua rasa pentru carne, creata in Romania, mai precis in Dobrogea. Aceasta are gust apetisant si este relativ ieftina. Cercetatorii lucreaza la acest proiect din 2010, insa abia acum au obtinut primele rezultate.

Studiu: Jumatate dintre romani consuma zilnic carne si preparate din carne

Peste 90% dintre romani integreaza carnea si preparatele din carne in meniul lor zilnic si saptamanal, arata datele unui sondaj Obor21.ro, prima cooperativa taraneasca digitala. Aproape 70% prefera sa cumpere carne proaspata, iar 1 roman din 4 considera carnea de vita mai prietenoasa pentru sanatate. Mai mult, pentru a se asigura ca achizitioneaza carne din surse sigure si cu o trasabilitate clara, majoritatea este dispusa sa plateasca cu pana la 30% mai mult.

Ce buget aloca romanii pentru mielul de Paste. Cererile de carne de miel cresc de 10 ori

A mai ramas putin timp pana la Paste, iar romanii incep deja sa-si faca planuri pentru masa festiva. Si cum din meniul de Paste nu poate lipsi traditionalul miel, romanii dornici sa-l cumpere fac economii din timp.