Cele mai citite despre cascaval

10 sfaturi eficiente in caz de balonare

Fiecare dintre noi a trait poate, la un moment dat, impresia neplacuta de stomac umflat, care sta parca sa explodeze.

11 sfaturi pentru a te ingrasa

Daca vrei sa te ingrasi nu trebuie sa mananci dulciuri de dimineata pana seara in speranta ca, datorita valorii calorice mari, acestea se vor depune imediat. Trebuie sa ai totusi o alimentatie sanatoasa, sa faci sport, sa bei multe lichide si sa dormi foarte bine. Iata mai multe sfaturi care te vor

Cum sa faci cei mai buni dovlecei pane

In timpul verii, atunci cand afara temperaturile depasesc 30 de grade, nu-ti doresti decat sa mananci ceva racoritor si care sa nu te solicite prea mult in ce priveste gatitul. O idee este sa pregatesti dovlecei pane. Sunt deliciosi si foarte usor de preparat...

Cele mai noi despre cascaval

Clatitele picante, un aperitiv care trezeste simturile

Te-ai obisnuit cu clatitele dulci, umplute cu dulceata sau cu crema de ciocolata, ori cel mult cu urda si marar. Dar ce-ar fi sa incerci un aperitiv care iti va surprinde familia sau musafirii: clatite picante.

Paste cu bacon, pere si branza, o reteta perfecta pentru un weekend friguros

Te-ai plictisit de clasicele preparate din paste? Incearca o reteta inedita de paste cu bacon, pere si cascaval afumat. Se prepara usor si este reteta perfecta pentru o masa in familie.

6 preparate interesante in care poti transforma aluatul de foietaj

Aluatul de foietaj este unul dintre ingredientele care nu trebuie sa-ti lipseasca din congelator, intrucat este baza pentru o multime de produse de patiserie si nu numai. Foietajul iti permite sa te joci cu retetele tale preferate si sa il transformi rapid si fara efort in cele mai surprinzatoare deserturi, aperitive, gustari sau feluri principale. Iata sase moduri suprinzatoare in care il poti gati, in afara deja cunoscutelor placinte, croissante si pateuri cu diverse umpluturi!