Cele mai citite despre cutite

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Secretul prepararii crevetilor

Indiferent daca optezi pentru crevetii intregi sau decorticati, prefierti, proaspeti sau congelati, bucura-te de savoarea lor.

Hortensia, frumoasa planta otravitoare

Hortensia sau Hydrangea Hortensis este una dintre cele mai intalnite flori din parcuri si gradini. Originara din China si Japonia, aceasta planta perena decorativa este foarte apreciata datorita florilor sale mari si viu colorate si perioadei mari de inflorire - de la inceputul verii pana toamna tar

Cele mai noi despre cutite

Cum a slabit Chef Scarlatescu 30 de kilograme fara dieta!

Celebrul bucatar de la MasterChef si Chefi la cutite, Catalin Scarlatescu a slabit si arata mult mai tanar! El ajunsese la 125 de kilograme, insa in cateva luni a reusit sa dea jos peste 30 de kilograme.

Scurta istorie a 4 perechi de pantofi mereu la moda

Moda vine si revine, ori de cate ori se gaseste un designer sa refaca firul istoric al unei tendinte. Pentru ca nimic nu este nou sub soare si toate apar, ca ciupercile dupa ploaie, cu noi infatisari, cu schimbari mai mici sau mai mari, trebuie sa stii ca nimic nu este de aruncat.

Cum sa conservi porumbul fiert pentru a te bucura de el intreaga iarna

Porumbul fiert este adorat de intreaga lume. Gustul dulceag al acestuia, combinat cu unt sau doar cu condimente precum sare si/sau piper, a cucerit o lume intreaga. In plus, boabele de porumb fiert pot fi folosite la prepararea salatelor.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii