Cele mai citite despre faina

Cum sa masori ingredientele pentru retete

Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.

Reteta pentru cea mai buna mamaliga

Mamaliga este una dintre mancarurile considerate traditionale in tara noastra. Numele ei si reteta dupa care se prepara au ajuns cunoscute in intreaga lume, insa nu toata lumea stie cum sa pregateasca acest fel de mancare. Iata, asadar, cateva sfaturi pentru a pregati...

Efectele lipsei de magneziu din corp

Nervozitate, iritabilitate, oboseala, tulburari de somn, anxietate sau atacuri de panica sunt doar cateva dintre simptomele lipsei de magneziu din organism. Stilul de viata alert, un regim alimentar haotic si stresul cotidian sunt factori care "mananca" magneziul

Cele mai noi despre faina

Pasca delicioasa cu ciocolata. Toti musafirii vor fi impresionati

Pasca este un preparat traditional pe care gospodinele il pregatesc pentru sarbatorile Pascale. Reteta clasica este stiuta de toata lumea, insa unele bucatarese s-au gandit sa o modifice putin si astfel au obtinut pasca cu ciocolata.

Cum sa prepari cea mai buna pasca fara blat. Reteta dietetica

Iti place pasca, insa te gandesti cate calorii are? Afla ca exista pasca si dietetica, fara aluat, care se prepara foarte usor.

Pasca traditionala de Paste. Cum se prepara in mod corect

Pasca este un desert specific sarbatorii crestine a Pastelui. Acest preparat este considerat o traditie religioasa in foarte multe comunitati crestine. Vrei si tu sa o pregatesti anul acesta de Paste? Iata cum sa o prepari!