Cele mai citite despre glazura

Cum sa folosesti rozmarinul in bucatarie

Ierburile aromatice dau un plus de gust si de savoare mancarurilor pe care le pregatesti. Printre aceste ierburi se afla si rozmarinul, care se deosebeste de alte ierburi si prin forma frunzelor...

Restaurante pentru o cina romantica

O seara romantica este intregita de o cina pe masura. Fie ca alegi un restaurant rustic sau sofisticat, asigura-te ca in meniu vei gasi ingredientele esentiale specifice unei cine speciale alaturi de persoana iubita. Lumina discreta, lumarile parfumate, bauturile fine, sampania si deserturile cu

Sfaturi utile pentru o glazura de ciocolata catifelata si stralucitoare

Gospodinele pasionate de facut prajituri viseaza sa-si imbrace torturile in acea glazura catifelata si stralucitoare de ciocolata pe care numai in filme au vazut-o! Cu gandul ca oricum nu va iesi la fel sau ca glazura se va sfaramita ori nu se va intinde, acestea renunta la idee inainte de a se apuca de ea si aleg sa-si imbrace prajiturile in alte "accesorii", mai putin sofisticate! Exista insa o glazura de ciocolata pe cat de perfecta, pe atat de simplu de preparat!

Cele mai noi despre glazura

Cum sa prepari cel mai bun croissant cu migdale. Reteta perfecta pentru un mic dejun savuros

Croissantele cu migdale reprezinta produse de patiserie perfecte pentru micul dejun. Afla de mai jos cum poti sa le pregatesti chiar tu acasa.

New York Roll, cel mai recent hit al patiseriei internationale

Lansat in SUA in urma cu cateva luni si ridicat in slavi la Paris in toamna, New York Roll, produsul de patiserie cel mai laudat anul trecut pe social media, iese, incepand de la finalul lunii ianuarie, din cuptoarele aburinde ale Angeline Cake Boutique.

Placinta care te fereste de viroze. Cum sa o prepari

Stiai ca exista o placinta care te ajuta sa te feresti de viroze? Contine multe ingrediente care au efecte benefice asupra organismului si imunitatii, protejandu-te de viroze. Este vorba de o placinta cu ghimbir, condimente de turta dulce si glazura de artar.