Cele mai citite despre joystick

Dell Latitude E6400 Review

Dell Latitude E6400 este un model dedicat segmentului business. Acesta vine sa faca concurenta altor laptopuri din acesta clasa, asemenea notebook-urilor HP EliteBook 6930p sau Fujitsu LifeBook S7220.

Gadgeturi retro ~ Ce au fost si ce au ajuns

Pe zi ce trece, gadgeturile devin tot mai performante. Dispozitivele tind sa fie din ce in ce mai mici ca dimensiuni, dar sa incorporeze tehnologii tot mai avansate.

Pozitii sexuale: Ea deasupra

Iti place sa preiei controlul? Esti o femeie independenta si atunci cand faci sex tinzi sa fii cea bossy care isi ghideaza partenerul dupa bunul plac pentru a obtine placere? Daca da, ai nimerit exact unde trebuie. Iti vom prezenta mai jos cateva variante explozive ale pozitiei „Ea deasupra”, care

Cele mai noi despre joystick

Supraveghere video Full HD? Iata cum este posibil!

Tehnologia HDCVI (High Definition Composite Video Interface) este o tehnologie dezvoltata de DAHUA Technology, unul dintre cei mai importanti producatori la nivel mondial in ceea ce priveste sistemele de supraveghere video, ce permite transmiterea semnalului video HD prin cablu coaxial sau UTP /FTP pe distante foarte mari, ajungand pana la 500m pentru rezolutie 720p si 300m pentru rezolutie 1080p.

Scapa de drumurile la banca cu versiunea imbunatatita a aplicatiei de la UniCredit Tiriac Bank!

Ti se intampla din ce in ce mai des sa alergi in fiecare zi intre job, casa, cumparaturi si alte probleme ce nu suporta amanare? Iti gasesti din ce in ce mai greu timp pentru tine insati sau pentru a petrece timp cu familia si prietenii?

Smartphone-ul va deveni telecomanda pentru controlul corpului

Intr-un viitor nu foarte indepartat, vom putea controla corpul unei alte persoane prin internet. Primul pas a fost facut de cativa studenti ai Universitatii din New York, care au dezvoltat un sistem de senzori care permite controlul membrelor unei alte persoane prin intermediul unei aplicatii speciale.