Cele mai citite despre lebar

Meniu cu aperitive de Anul Nou

Petrecerea de Revelion este un eveniment asteptat cu nerabdare de multi dintre noi. Acum ne intalnim cu multi prieteni, ne distram pana in zori si ne etalam cele mai frumoase tinute de sarbatoare. Daca anul acesta nu pleci nicaieri in seara de Revelion si ti-ai invitat toti prietenii la tine acasa

Cum sa faci lebar

Lebarul sau lebarvurstul este unul dintre cele mai cunoscute preparate de porc, servite in perioada de iarna. Principalul ingredient folosit este ficatul de porc, aromat cu diverse condimente.


Avantajul acestui preparat consta in faptul ca este usor de facut in casa. Astfel poti folosi

Craciunul la restaurant

Sarmalute in foi de vita, carnaciori de casa, fripturi aromate, vinuri alese si placinte savuroase sunt preparatele traditionale ale unui Craciun tipic romanesc. Craciunul este o sarbatoare magica pe care trebuie sa o petrecem alaturi de cei dragi, cu bucate alese, muzica si voie buna.

Cele mai noi despre lebar

Ce trebuie sa faci de Craciun pentru a nu ti se face rau de la mancare. Trucurile pe care trebuie sa le stii

Mai e foarte putin pana la Craciun, iar multi dintre noi deja ne gandim la bunatatile care vor fi pe masa. Romanii obisnuiesc sa gateasca multe feluri de mancare din carne: drob, lebar de casa, carnati de casa, jumari, toba, fripturi. Sunt toate delicioase, insa pot reprezenta un pericol pentru sanatate. Afla de mai jos ce trebuie sa faci pentru a nu ti se face rau de la prea multa mancare.

Cea mai gustoasa reteta de lebar de casa. Este perfecta pentru masa de Craciun!

Lebar sau leberwurst este unul dintre preparatele specifice Craciunului, care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare.