Cele mai citite despre muschi vita

Dureri de ceafa: ce boli pot ascunde?

Durerile de ceafa sunt localizate in spatele capului, la nivelul gatului si pot fi cauzate de o multime de boli si afectiuni serioase. Nu ignora niciodata o durere intepatoare si persistenta de ceafa, deoarece poate fi vorba de o entorsa a gatului, de spondiloza cervicala sau chiar de meningita. Iata ce alte riscuri mai exista atunci cand constati ca incepe sa te doara foarte tare in zona cefei si cand este cazul sa te prezinti la medic!

Cele mai importante organe din interiorul corpului uman (I)

Te-ai intrebat vreodata unde este splina si ce rol are aceasta pentru organism? Cu siguranta stii ca ai doi rinichi, un pancreas si un intestin subtire, insa nu stii cum arata acestea si care este rolul lor pentru organism.

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

Cele mai noi despre muschi vita

Carnea de miel, mai scumpa decat vita! Cat costa un kilogram inainte de Paste

Carnea de miel, preparatul traditional al romanilor de Paste, a ajuns sa coste mai mult decat vita. Carnea de miel este tot mai scumpa, iar putini sunt romanii care isi mai permit sa cumpere o jumatate de miel, cum faceau in anii trecuti.

Expozitia florala a primaverii aduce experiente senzoriale in Bucuresti! Viziteaza si tu Flower Expo

Cadre instagramabile, decoruri imersive si o diversitate de arome florale ii asteapta pe iubitorii de flori si plante la Flower Expo, la SUN PLAZA in perioada 19 aprilie - 3 mai. Expozitia poate fi vizitata gratuit, in timpul orelor de program ale centrului comercial, zilnic, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Orezul carnos, un nou aliment creat in laborator de oamenii de stiinta, care ar putea ajunge pe mesele noastre

Oamenii de stiinta sud-coreeni au cultivat celule de carne de vita in interiorul unor boabe de orez. Totul in incercarea de a obtine alimente mai consistente si, in acelasi timp, ieftine si ecologice.