Cele mai citite despre napi

Cum sa-ti ingrijesti Porcusorul de Guineea

Originali din America de Sud, porcusorii de Guineea sunt companioni ideali pentru persoanele ocupate care vor sa aiba un animal de talie mica, linistit, care sa nu faca prea mult zgomot.

Cum sa tratezi enterocolita

Enterocolita este o afectiune a mucoasei intestinului subtire si a colonului  determinata de infectii cu bacterii, ciuperci, virusuri sau paraziti prezenti in alimentele consumate.

Cum sa alcatuiesti un regim vegetarian

Te-ai hotarat ca vrei sa incerci sa nu consumi carne pentru o vreme ori medicul ti-a recomandat sa intri la regim? Ai prieteni vegetarieni si nu stii ce sa pregatesti atunci cand ii inviti la masa? Noi te ajutam cu cateva sfaturi despre cum poti alcatui un regim vegetarian.

Cele mai noi despre napi

Expert Acasa.ro, dr Ruxandra Constantina: Legatura dintre aciditate si imbatranirea precoce

Auzim tot mai des termenul de pH acid al sangelui. Ce reprezinta aceasta, de fapt? In mod normal, pH-ul sangelui este neutru spre alcalin (7,365), ceea ce ne asigura o buna oxigenare a celulelor corpului, deci o stare de sanatate. Din pacate, tot mai multi dintre noi ne confruntam cu o stare de aciditate crescuta a organismului, parametru ce poate fi determinat printr-o analiza a sangelui sau determinare cu ajutorul biorezonantei.

Expertul Acasa.ro, dr. Ruxandra Constantina: Alimente si extracte naturale care scad nivelul colesterolului intr-o luna!

Pentru a ne mentine colesterolul in limite normale este bine sa avem o alimentatie adecvata, saraca in grasimi saturate, dar bogata in grasimi nesaturate, care sa contina acizi grasi omega 3 si omega 6 in proportie optima (1/3), din surse vegetale si animale. O dieta adecvata duce la scaderea colesterolului rau - LDL- cu aproximativ 30 de procente in doar 3-4 saptamani!

Bucataria chinezeasca: o singura arta, cinci stiluri diferite de gatit

Bucataria chinezeasca este o arta culinara, definita ca un fusion intre mai multe stiluri de gatit specifice celor mai importante regiuni asiatice. Atunci cand mananci preparate chinezesti, esti atat de fermecat si imbatat de aroma condimentelor si de combinatiile inedite de ingrediente, incat nu ai timp sa te intrebi ce specific are preparatul, nu-i asa? Te invatam sa recunosti usor din ce regiune se trag preparatele tale chinezesti preferate, in functie aromele care predomina in ele si de modul in care sunt gatite!