Cele mai citite despre nevasta

Madalina Manole: "Erau momente cand l-as fi impuscat"

"Fata cu parul de foc" nu-l uita si nu-l iarta pe fostul ei sot, Serban Georgescu. Madalina Manole a vorbit despre mariajul lor de 15 ani si despre divortul care a lasat-o fara

Eniko, vaduva lui Serban Georgescu: "A murit iubind-o pe Madalina"

Compozitorul Serban Georgescu a murit iubind-o pe Madalina Manole, prima lui sotie, desi Eniko, actuala nevasta, ii daruia un copil.Desi au trecut deja doi ani de la moartea lui Serban, vaduva

Ce sa nu faci ca turist in Turcia

Turcia este un amestec de cultura si peisaje superbe, cu temple, faimoasele bazaruri, statiuni si plaje vizitate de turistii din intrega lume.

Cele mai noi despre nevasta

I-a distrus casnicia lui Razvan Simion, iar acum Lidia Buble rupe tacerea

Lidia Buble si Razvan Simion au o relatie de mai bine de doi ani. Cei doi au avut de infruntat multe obstacole pana sa fie impreuna.

Brigitte Nastase, paruita de sot in public!

Scandalul continua in familia Nastase. Brigitte nu apare sa-si gaseasca linistea alaturi de temperamentalul sau sot. Recent, o scena de familie a fost filata de un martor in aeroport si in avionul cu care au calatorit acestia.

Bianca Dragusanu, dezamagita de cererea in casatorie a lui Victor Slav

Bianca Dragusanu a marturisit ca a fost dezamagita de cererea in casatorie a lui Victor Slav! Fostul baiat de la meteo a fost spontan!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii