Poze riscuri operatie laser

Iata cele mai relevante poze despre riscuri operatie laser de pe acasa.ro

Cele mai citite despre riscuri operatie laser

Bicarbonatul de sodiu, remediu naturist: adevarat sau fals?

Remediu de pe vremea bunicilor, bicarbonatul de sodiu este cunoscut ca fiind benefic in tratarea transpiratiei, arsurilor la stomac sau albirea dintilor.

Zodia ei iti arata cum s-o cuceresti

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal. Daca incerci s-o cuceresti, afla-i zodia si treci la atac.

Dureri de ceafa: ce boli pot ascunde?

Durerile de ceafa sunt localizate in spatele capului, la nivelul gatului si pot fi cauzate de o multime de boli si afectiuni serioase. Nu ignora niciodata o durere intepatoare si persistenta de ceafa, deoarece poate fi vorba de o entorsa a gatului, de spondiloza cervicala sau chiar de meningita. Iata ce alte riscuri mai exista atunci cand constati ca incepe sa te doara foarte tare in zona cefei si cand este cazul sa te prezinti la medic!

Cele mai noi despre riscuri operatie laser

Cat costa silicoanele in Romania? Preturi pentru implanturi mamare in 2024

Multe femei, sunt nemultumite de aspectul fizic si aleg chirurgia estetica. Printre cele mai populare proceduri se numara augmentarea mamara (marirea sanilor) cu silicoane. Aceasta alegere nu este doar despre aspectul fizic, ci si despre un proces emotional profund. Iar in Romania, exista un nume care inspira incredere si a creat transformari wow: Dr. Levy.

Tu stii cum sa recunosti carnurile alterate inainte de a le cumpara? Sfaturile specialistilor

Produsele alimentare alterate pot prezenta riscuri semnificative pentru sanatate, iar printre acestea, carnea alterata ocupa un loc important. In cadrul emisiunii iThink, Alexandru Ciric, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare, a oferit detalii esentiale despre cum putem identifica carnea alterata si care sunt riscurile asociate consumului acesteia.

Solstitiul de vara 2024: Momentul in care incepe vara astronomica. Traditii asociate acestui moment

Solstitiul de vara 2024, care are loc pe data de 20 iunie la ora 23:51, marcheaza inceputul verii astronomice si este un moment extrem de semnificativ in calendarul astronomic. In aceasta zi, Soarele atinge pozitia cea mai inalta pe cer, iar durata zilei atinge maximul, fiind cea mai lunga zi din an, cu o durata de 15 ore si 32 de minute, in timp ce noaptea are doar 8 ore si 28 de minute.