Cele mai citite despre sani goi

Cum sa iti protejezi copilul iarna - Sporturile de iarna

Sporturile de iarna reprezinta bucuria copiilor. Fie ca este vorba de datul cu saniuta, patinaj sau schi, acestia sunt primii care abia asteapta sa se arunce in zapada. Ca orice activitate, sporturile de iarna prezinta insa si unele pericole. Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este imbracam

Castraveti murati in otet

Toamna este momentul in care oamenii gospodari isi fac provizii pentru perioada iernii.

5 exercitii pentru sani mai mari

Orice femeie isi doreste sa aiba sanii frumosi, fie mai mari, fie mai fermi. Din fericire, interventiile chirurgicale nu reprezinta unica modalitate prin care iti poti infrumuseta bustul. Exercitiile fizice, ambitia si perseverenta pot da rezultate uimitoare intr-o perioada de timp destul de scurta

Cele mai noi despre sani goi

Expertul Acasa.ro, dr Florin Daniel Juravle: 10 intrebari esentiale pentru frumusetea ta

Fiecare femeie este diferita, dar multe dintre problemele sexului frumos sunt comune. Iata 10 intrebari de la voi si sfaturile mele pentru fiecare dintre acestea:

Cele mai ciudate legi cu privire la sex din intreaga lume

Daca aveti impresia ca in Romania inca exista prejudecati bizare si invechite cu privire la sex, exista zone din tari mai dezvoltate decat a noastra in care inca exista legi de-a dreptul stupide care reglementeaza viata sexuala.

Emisiuni de cosmar: accidentari la "Splash" si vedete altoite de Nea Marin la "Poftiti pe la noi"

Filmarile pentru emisiunile care vor fi difuzate vara aceasta au inceput deja si, din cand in cand, se mai afla despre cate o vedeta care a ajuns pe mana medicilor din cauza accidentarilor de pe platoul de filmare.