Cele mai citite despre scortisoare

10 legume si fructe care tin la distanta raceala

Este sezonul racelilor, iar discomfortul este dublat de vremea rece, de oboseala si de alti factori care nu fac decat sa te deprime. Tocmai de aceea ai nevoie de un sistem imunitar perfect. Si il poti obtine daca vei consuma aceste 10 alimente, aliati pretiosi in lupta cu raceala si gripa, mai ales pe timp de iarna:

Scortisoara, tonic general penru organism

Scortisoara este una dintre cele mai cunoscute si folosite mirodenii din lume. Este un tonic general al organismului, are proprietati antiseptice, contribuie la inlaturarea oboselii si apatiei si previne infectiile virale.

Expertul Acasa.ro, dr Ruxandra Constantina: Proprietatile terapeutice nebanuite ale condimentelor

Condimentele, autohtone sau provenind de pe alte meleaguri, pot fi folosite pentru a da savoare si gust diferitelor mancaruri. In acelasi timp, ele au reale proprietati terapeutice. Cel mai bine este sa le folosim in stare proaspata sau sub forma de pulbere, adaugate la sfarsitul prepararii mancarurilor. De asemenea, pot fi utilizate si sub forma de ceaiuri.

Cele mai noi despre scortisoare

3 deserturi cu cirese pe care le vei adora

Pentru ca suntem in anotimpul cireselor si stim cat de apreciate sunt ele, am pregatit pentru tine trei dintre cele mai apreciate deserturi care contin acest minunat fruct.

10 legume si fructe care tin la distanta raceala

Este sezonul racelilor, iar discomfortul este dublat de vremea rece, de oboseala si de alti factori care nu fac decat sa te deprime. Tocmai de aceea ai nevoie de un sistem imunitar perfect. Si il poti obtine daca vei consuma aceste 10 alimente, aliati pretiosi in lupta cu raceala si gripa, mai ales pe timp de iarna:

Expertul Acasa.ro, dr Ruxandra Constantina: Proprietatile terapeutice nebanuite ale condimentelor

Condimentele, autohtone sau provenind de pe alte meleaguri, pot fi folosite pentru a da savoare si gust diferitelor mancaruri. In acelasi timp, ele au reale proprietati terapeutice. Cel mai bine este sa le folosim in stare proaspata sau sub forma de pulbere, adaugate la sfarsitul prepararii mancarurilor. De asemenea, pot fi utilizate si sub forma de ceaiuri.