Cele mai citite despre 1973

Ne potrivim pentru a putea forma o familie?

Liana Mirea, nascuta 9 decembrie, 1963, 5:30AM in Ploiesti, Jud. Prahova: As vrea sa stiu cu cine trebuie ar sa am o relatie ca sa fiu fericita macar atit cit a mai ramas din viata. Astrolog Astredamus: Sintetizez raspunsul cat pot de mult, deoarece e complicat. Prima despartire era necesara (si suf

Noi descoperiri despre efectele consumului de lactate

Lactatele constituie alimente de baza in hrana oamenilor de foarte multa vreme.

5 motive ca sa vizitezi Istanbulul

Ai nevoie de aproximativ un sfert de ora ca sa ajungi in Asia, poti vizita singura moschee din Europa care are sase minarete si ai ocazia sa admiri cea mai frumoasa biserica bizantina de pe continent.

Cele mai noi despre 1973

Lucrari de reparatii la retelele de apa. Anuntul facut de termoenergetica

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) S.A. anunta ca incepand de luni desfasoara lucrari de reparatii sau modernizare prin care vor fi montate vane si vor fi inlocuite portiuni de conducte din reteaua primara, in toate sectoarele Municipiului Bucuresti.

Top 5 evenimente sportive de neratat in Romania

Romania este tara care i-a dat lumii pe Nadia Comaneci, Gheorghe Hagi, Ilie Nastase, Ivan Patzaichin, Gica Popescu, Simona Halep, dar si pe multi altii. Sportivi mari, cu performante uluitoare. Cu toate astea, Romania sufera teribil din punct de vedere al dezvoltarii sportului sau al infrastructurii sportive.

Henry Cavill, Aaron Taylor-Johnson si Rene-Jean Page, principalii favoriti sa devina noul James Bond

Daniel Craig a anuntat ca No Time to Die va fi ultimul film in care l-a interpretat pe celebrul agent James Bond, iar echipa de productie inca nu a decis cine va fi urmatorul actor. Presa internationala a publicat numeroase speculatii pe acest subiect, in conditiile in care milioane de fani asteapta o decizie. Iar printre numele vehiculate cel mai des sa fie urmatorul James Bond sunt Henry Cavill, Aaron Taylor-Johnson si Rene-Jean Page.