Poze adancime

Iata cele mai relevante poze despre adancime de pe acasa.ro

Cele mai citite despre adancime

Craciunita sau Steaua Craciunului

Craciunita sau Steaua Craciunului, denumita stiintific si Euphorbia pulcherrima sau Poinsettia este o planta de apartament care a devenit treptat un element decorativ pentru iarna, in special in perioada sarbatorilor.

Cum plantezi bulbii de lalele, zambile si narcise

Desi toamna pare sfarsitul perioadei de vegetatie, nu inchide inca portile gradinii. Plantarea bulbilor pentru florile de primavara este una dintre cele mai importante lucrari de toamna in gradina

Cum sa cureti covorul

Curatarea covorului este principalul aspect al igienei unei locuinte.

Cele mai noi despre adancime

Cutremur neobisnuit in Romania! Unde s-a inregistrat si ce magnitudine a avut

Un seism mai putin obisnuit a avut loc in Romania in aceasta dimineata. Cutremurul a fost unul de suprafata si s-a produs intr-o zona in care, in mod normal, nu se inregistreaza cutremure. In total, de la inceputul lunii ianuarie, au avut loc 28 de curemure pe teritoriul Romaniei.

A fost cutremur! L-ai simtit?

Un nou cutremur a avut loc in noaptea de miercuri spre joi in Romania. Seismul a fost unul de adancime. In total, de la inceputul lunii ianuarie, pe teritoriul Romaniei au avut loc 24 de cutremure.

Cutremur de magnitudine insemnata in urma cu putin timp! L-ai simtit?

Inca un cutremur a avut loc in Romania, in urma cu putin timp. Seismul s-a produs in aceasta dimineata si a avut o magnitudine insemnata. In total, de la inceputul lunii ianuarie, pe teritoriul Romaniei au avut loc 21 de seisme.