Cele mai citite despre aioli

Cum sa faci cel mai bun mujdei

Mujdeiul este un sos traditional romanesc, folosit cu placere la peste, mamaliga, friptura si sarmale. Varianta romaneasca a mujdeiului are corespondenti asemanatori la alte popoare, precum cele arabesti, dar si in Europa. Afla cum sa faci cel mai bun mujdei pentru mancarea ta.

Anghinare la gratar

Anghinarea la gratar este usor de preparat, foarte gustoasa si aromata. Este ideala pentru mesele in familie sau iesirile la iarba verde.

Cum sa prepari cel mai bun sos Aioli

Aioli este un sos frantuzesc, aromat, asemanator maionezei. Merge de minune alaturi de clasicii cartofi prajiti sau de preparatele la gratar. In plus, acest sos te poate scoate din incurcatura atunci cand nu ai timp sa prepari o salata pe care sa o servesti alaturi de preparatele la gratar.

Cele mai noi despre aioli

Turcia – raiul iubitorilor de arheologie, spiritualitate si gastronomie

Destinatie turistica importanta, Turcia ofera o varietate de atractii: de la turism cultural, turism de litoral, de-a lungul coastelor sale din Marea Egee si Marea Mediterana, turism alpin - in Turcia se poate merge si iarna in statiunile sale montane la ski, turism balnear si nu in ultimul rand turism medical. Insa un circuit turistic ”all season” se poate face vizitand siturile si obiectivele istorice presarate pe teritoriul Turciei de astazi.

10 preparate pe care sa le imparti cu prietenii de Ziua Internationala a Prieteniei

Astazi, de Ziua Internationala a Prieteniei, platforma de comenzi si livrari rapide foodpanda iti recomanda zece preparate culinare din intrega lume pe care sa le imparti cu cei mai buni prieteni. Pentru ca mancarea are un gust mai bun atunci cand esti alaturi de oamenii dragi, poti alege din lista foodpanda ceea ce vi se potriveste sau puteti incerca impreuna noi preparate.

Creveti crocanti cu ierburi aromatice si sos Aioli

O reteta simpla, dar delicioasa ce poate fi preparata in maxim 10 minute. Crevetii crocanti cu ierburi romatice si sos Aioli sunt alegerea perfecta pentru o cina in doi sau pentru o masa rapida, cand nu ai timp sau dispozitia necesara pentru a prepara retete complicate.