Albusuri

228 articole despre albusuri

Deserturi la cuptor mai sanatoase? Da, este posibil

albusuri
Ai luat decizia sa te hranesti mai sanatos, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunti la desert. Exista numeroase optiuni sanatoase pentru o parte dintre ingredientele folosite la dulciurile la cuptor, astfel incat sa nu renunti la ele. Deserturile la cuptor nu trebuie sa fie rele pentru organism si nici sa arate neapetisant sau sa aiba un gust fad. Cu ajutorul sfaturilor de mai jos, vei reusi sa coci deserturi savuroase si sanatoase. [..]
Alte informatii despre: desert la cuptor , deserturi sanatoase , desert

Cum sa folosesti mustarul in bucatarie

albusuri
Despre mustar spun unii ca este doar un condiment in bucatarie, pe care trebuie sa il folosesti cu grija, datorita iutimii sale. Insa nu multi stiu ca acesta era condimentul preferat al nobililor francezi... [..]
Alte informatii despre: mustar , condiment , crema de mustar , sfaturi culinare , culinar

Cum citesti o reteta

albusuri
Citirea unei retete este primul pas si probabil cel mai important dintre cei pe care ii vei avea de parcurs pentru a gati o mancare. [..]
Alte informatii despre: culinar , sfaturi culinare , cum sa citesti o reteta , reteta , gatit

Cele mai citite despre albusuri

Gogosi umplute cu gem

Gogosile umplute cu gem sunt o adevarata bucurie pentru intreaga familie, mai ales daca sunt super pufoase si infrumusetate cu putin zahar pudra.

Reteta de martipan facut la foc (I)

Martipanul de casa poate fi facut pe foc, din zahar si migdale. Iata o reteta simpla, cu doar cateva ingrediente.



Ingrediente pentru martipan
 


2 cani de zahar granulat

1/8 lingura miere

4 cani migdale macinate

2 albusuri de ou

zahar pudra
 


Cum se

Cum sa faci serbet

Serbetul este un preparat foarte dulce, pe care il poti face cu diverse fructe sau arome. Reteta difera, in functie de tipul de serbet care doresti sa-ti iasa la final. In functie de tipul de serbet, acesta este servit ca desert sau, in unele cazuri, chiar intre doua feluri de mancare.



1