Cele mai citite despre aluat paine

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Reteta pentru cele mai bune sarmale

Vrei sa gatesti sarmale insa ti-e teama ca ar putea sa nu-ti iasa la fel de bune ca ale mamei sau soacrei? Te-ai gandit sa incerci sa pregatesti aceasta mancare si nu stii ce ar trebui sa faci ca sa o obtii astfel incat la final cei care au mancat sa spuna...

Cele mai noi despre aluat paine

Pasca delicioasa cu ciocolata. Toti musafirii vor fi impresionati

Pasca este un preparat traditional pe care gospodinele il pregatesc pentru sarbatorile Pascale. Reteta clasica este stiuta de toata lumea, insa unele bucatarese s-au gandit sa o modifice putin si astfel au obtinut pasca cu ciocolata.

Cum sa prepari cea mai buna pasca fara blat. Reteta dietetica

Iti place pasca, insa te gandesti cate calorii are? Afla ca exista pasca si dietetica, fara aluat, care se prepara foarte usor.

Pasca traditionala de Paste. Cum se prepara in mod corect

Pasca este un desert specific sarbatorii crestine a Pastelui. Acest preparat este considerat o traditie religioasa in foarte multe comunitati crestine. Vrei si tu sa o pregatesti anul acesta de Paste? Iata cum sa o prepari!