Poze avorturi

Iata cele mai relevante poze despre avorturi de pe acasa.ro

Cele mai citite despre avorturi

Ce este dioxina?

Dioxina este de fapt o familie de componenti chimici, in acest moment existand peste 400 de tipuri de dioxina.

Depresia in timpul sarcinii

Desi sarcina reprezinta cel mai fericit moment din viata unei viitoare mamici, pentru multe femei realitatea este alta. Conform statisticilor, una din zece femei sufera de depresie in timpul sarcinii. Desi poti fi tentata sa ignori aceasta stare, medicii avertizeaza ca depresia in timpul sarcinii p

Celulele stem, o sansa la viata in viitor

Daca asteptati un copil, cu siguranta va ganditi la viitorul acestuia si stiti ca sanatatea lui depinde de alegerile pe care le faceti pentru el in prezent.

Cele mai noi despre avorturi

Texas interzice avorturile dupa sase saptamani de sarcina!

Statul Texas, SUA, a dat o lege prin care interzice avorturile dupa saptamana a sasea de sarcina. Cererea de respingere a legii a fost respinsa de Curtea Suprema, judecatorii votand cu cinci voturi pentru si patru impotriva.

Oana Zavoranu, marturisiri dureroase. Ce a spus despre mama ei

Invitata in cadrul podcastului Acasa la Maruta, Oana Zavoranu a vorbit deschis despre viata ei. Pe langa subiecte sensibile din viata ei, precum casnicia cu Pepe sau cele trei avorturi pe care le-a facut, Oana a vorbit si despre moartea mamei sale, cu care nu a vorbit ani buni, pana in momentul in care acesta s-a imbolnavit rau.

Polonia, decizie controversata. Se interzice avortul in cazul in care fatul are malformatii

Polonia a luat o decizie controversata! Femeile din Polonia nu vor mai putea face intrerupere de sarcina voluntara in cazul in care fatul sufera de malformatii.