bulion magazine
Vestita tocanita ungureasca cu cartofi nu este un preparat de post, dar pentru cei dispusi sa incalce recomandarile Bisericii in aceasta perioada, iata o reteta de gulas de cartofi cu afumatura care te va face sa ceri portie dupa portie: [..]
Alte informatii despre:
gulas cartofi
,
retete gulas
,
gulas
,
mancare ungureasca
bulion magazine
Ti-ai dorit vreodata sa mananci cat poti de mult si sa slabesti? Acum este posibil! In plus poti uita de orele extenuante de gimnastica. Iata cum poti prepara supa minune! [..]
Alte informatii despre:
supa de varza
,
retete supa
,
retete varza
,
supa
bulion magazine
Supa cu chimen este perfecta in zilele racoroase de toamna. Este simplu de preparat si poate fi consumata si de persoanele care se afla la dieta. [..]
Alte informatii despre:
supa de chimen
,
retete supa
,
chimen
,
supa
bulion magazine
Ciorba de toamna cu porc, conopida si varza este un preparat satios si foarte gustos, pe care il poti face in zilele reci de toamna. [..]
Alte informatii despre:
varza
,
morcovi
,
ceapa
,
patrunjel
,
paste
,
porc
,
smantana
,
ciorba
,
conopida
,
bulion
,
afumatura
bulion magazine
Sarmalele nu pot lipsi de pe masa de Craciun! Acestea sunt unele dintre cele mai savuroase preparate de Craciun. Cele mai bune sunt insa sarmalutele moldovenesti! Iata cum se prepara: [..]
Alte informatii despre:
sarmale moldovenesti
,
craciun
,
sarmale
,
retete craciun
bulion magazine
Maicutele de la Manastirea Prislop te invata cum sa prepari cea mai buna varza dulce la cuptor, o reteta numai buna in zilele de post. [..]
Alte informatii despre:
varza la cuptor
,
varza dulce
,
retete varza
,
varza
bulion magazine
Daca esti pasionat de bucataria mexicana, iti propunem o reteta delicioasa de supa de pui, care iti va incanta papilele gustative si care nu contine nici foarte multe calorii. [..]
Alte informatii despre:
pui
,
supa de pui
,
retete pui
,
retete mexicane
bulion magazine
Deoarece se apropie Saptamana Patimilor, in care aproape toata lumea tine post, iti propunem o reteta delicioasa de lasagna cu legume, care se prepara usor si este savuroasa. [..]
Alte informatii despre:
lasagna
,
retete de post
,
lasagna de post
,
lasagna cu legume
bulion magazine
De la masa de Paste nu trebuie sa iti lipseasca traditionalul stufat de miel. Este delicios si usor de pregatit, iar invitatii tai vor savura cu placere acest preparat traditional. [..]
Alte informatii despre:
stufat
,
stufat de miel
,
miel
,
retete paste
,
retete miel
bulion magazine
Zacusca este unul dintre cele mai savuroare alimente consumate in timpul iernii. Cea mai populara este clasica zacusca de vinete, insa, pe langa aceasta exista numeroase tipuri de zacusca cel putin la fel de bune. Printre acestea se numara zacusca de fasole, zacusca de peste si zacusca de ciuperci. [..]
Alte informatii despre:
zacusca de ciuperci
,
zacusca de fasole
,
zacusca de peste
,
retete de zacusca
,
zacusca
bulion magazine
Primavara este momentul in care ne putem bucura din plin de savuroasele urzici, dar si de numeroasele beneficii pe care acestea le au pentru sanatate. [..]
Alte informatii despre:
ciorba de urzici
,
retete urzici
,
ciorba
bulion magazine
Flamingo International inaugureza miercuri, la Baia Mare, un nou magazin Flanco World, dupa o investitie de 700.000 euro, deschidere care face parte din strategia companiei, lansata la mijlocul lui [..]
bulion magazine
Tornado Sistems, detinatorul magazinelor "Twister", vrea sa se extinda prin franciza si cauta in prezent parteneri pentru a avea la jumatatea anului viitor 60 de magazine transformate in [..]
bulion magazine
Dieta Sacred Heart, cu rezultate extrem de rapide, se adreseaza in special cardiacilor supraponderali, care trebuie sa slabeasca rapid, de obicei inaintea unei interventii chirurgicale. Dieta a fost [..]
bulion magazine
Ardeii umpluti cu carne sunt o alternativa foarte gustoasa atunci cand ti-e pofta de o mancare cu o umplutura de carne tocata, insa nu ai destul timp pentru a face sarmalute. [..]
Alte informatii despre:
ardei
,
carne
,
orez
,
sarmale
,
umplutura
,
ceapa
,
reteta
,
culinar
bulion magazine
Bucataria ardeleneasca este o ramura a bucatariei traditionale romanesti care se caracterizeaza prin amestecul de retete originale cu influente ale bucatariei maghiare. Preparatele din Transilvania se caracterizeaza prin consistenta si continut mare de grasime, untura, smantana si carnea de porc fiind des folosite. Iernile in depresiunea Transilvaniei au fost dintotdeauna grele, asa ca mancatul de alimente si preparate grase ii ajutau pe oameni sa supravietuiasca si sa isi indeplineasca activitatile. Astazi, aceste preparate fac atat deliciul localnicilor, cat si al turistilor, astfel ca bucataria ardeleneasca devine tot mai cunoscuta. De aceea, te invitam sa descoperi cele mai gustoase 3 retete ale acestei regiuni. [..]
Alte informatii despre:
bucataria ardeleneasca
,
comanda online
,
retete
,
mancare
bulion magazine
Vodafone Romania anunţă deschiderea celui de-al doilea magazin propriu din Targu Mureş, situat în bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 291, la parterul complexului Real. Prin inaugurarea acestui [..]
bulion magazine
Tornado Sistems, detinatorul magazinelor "Twister", vrea sa se extinda prin franciza si cauta in prezent parteneri pentru a avea la jumatatea anului viitor 60 de magazine transformate in [..]
bulion magazine
Ikea ar putea incepe anul viitor constructia celui de-al doilea magazin in Romania, scrie gandul.info. [..]
Alte informatii despre:
ikea
,
magazin
,
magazin ikea in romania
bulion magazine
O supa-crema este intotdeauna o optiune buna pentru cei care vor sa consume o mancare usoara, indiferent de anotimp. Iar supa-crema de praz si cartofi este o solutie recomandata si celor care se grabesc sa incropeasca rapid o mancare gustoasa si usoara.
Timp total de gatit: o ora si 40 minute [..]
Alte informatii despre:
supa
,
supa cremoasa
,
cartofi
,
praz
bulion magazine
Supele sunt mai intotdeauna un fel de mancare cautat, in special de cei care nu au timp sa gateasca, pentru ca sunt usor de facut si nu necesita mult timp petrecut in bucatarie. [..]
Alte informatii despre:
supa
,
supa legume
,
supa italieneasca
,
reteta
bulion magazine
Litiaza oxalica, cunoscuta si sub numele de "pietre la rinichi", este provocata de acumularea unor cristale solide la nivelul rinichilor. Aceste cristale se formeaza din cauza excesului de calciu in organism, insa pot aparea si din cauza unei medicatii puternice, de lunga durata sau in urma consumu [..]
Alte informatii despre:
alimentatie
,
rinichi