Cele mai citite despre cafeneaua actorilor

Unde vedem stand-up comedy in Bucuresti

Umor de calitate, glume fara cenzura si inhibitii, asta poti obtine daca mergi intr-unul din cluburile de stand-up comedy din capitala, dar si din tara.

Bucurestiul de altadata

In Evul Mediu, orasul Bucuresti era numit de catre greci Hilariopolis, adica Orasul Bucuriei. Plasarea Bucurestiului pe drumul principal dintre Orient si Occident i-a adus prosperitatea intr-un timp foarte scurt. Prima atestarea a orasului dateaza din 20 septembrie 1459 si a fost semnat de Vlad Dracul

Piano bars in Bucuresti

Muzica relaxanta, lumina difuza, un pahar de whisky sau o ceasca de cafea fierbinte sunt punctele forte ale unui piano bar. Bucurestiul are doar cateva astfel de baruri, insa o data ce vei pasi pragul unui astfel de local vei deveni dependent.

Cele mai noi despre cafeneaua actorilor

De Ziua Internationala a Romilor, scurtmetrajul “Bilet de iertare” va fi disponibil online

Cu prilejul Zilei Internationale a Romilor, se va difuza gratuit scurtmetrajul “Bilet de iertare”, in regia Alinei Serban.

Doliu la Hollywood! A murit o actrita legendara

Lumea filmului este in doliu. A murit legendara actrita Jessica Walter, care a avut o cariera in cinematografie de 60 de ani.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa-ti deschizi o cafenea

In lumea afacerilor mici, deschiderea unei cafenele reprezinta o solutie ideala pentru cei care intentioneaza sa se lanseze in lumea antreprenoriatului. Si, cum foarte multi oameni au nevoie de o cafea aromata inca de la primele ore ale diminetii pentru a face fata cu brio sarcinilor de peste zi, putem spune ca este vorba de o afacere reusita. Daca iubesti cafeaua si esti destul de exigent cand vine vorba de prepararea acesteia ai posibilitatea de a le servi si altor pasionati ca tine „cea mai buna licoare aromata din oras”. Insa, cu toate ca primul criteriu dupa care oamenii isi aleg cafeneaua este bineinteles, calitatea si gustul bauturii preferate, acest lucru nu-i de ajuns ca sa-ti asigure succesul. Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa ai propriul tau local in care sa le faci oamenilor ziua mai frumoasa: