Cele mai citite despre calciu

Ceaiul negru - sanatate si frumusete

Ceaiul negru este recunoscut in intreaga lumea pentru proprietatile sale antioxidante, pentru beneficiile sale in ceea ce priveste frumusetea si, de ce nu, pentru gustul sau minunat. Recomandat indeosebi pe perioada iernii, ceaiul negru imbunatateste rezistenta la frig si ajuta corpul sa isi pastrez

Patrunjelul, verdeata cu zeci de beneficii

Daca ai sistemul imunitar slabit, nu ai pofta de mancare esti racit sau ai probleme digestive poti incerca o cura cu patrunjel. Aceasta planta este un complex foarte puternic de vitamine, provitamine, magneziu, calciu, fosfor, potasiu, sulf, cupru, aminoacid si clorofila.Calciul din patrunjel ne ofe

Efectele lipsei de magneziu din corp

Nervozitate, iritabilitate, oboseala, tulburari de somn, anxietate sau atacuri de panica sunt doar cateva dintre simptomele lipsei de magneziu din organism. Stilul de viata alert, un regim alimentar haotic si stresul cotidian sunt factori care "mananca" magneziul

Cele mai noi despre calciu

Boli frecvente in randul persoanelor in varsta

Ritmul imbatranirii populatiei este mult mai rapid decat in trecut. Pana in 2050, este de asteptat ca numarul persoanelor cu varste de peste 60 de ani sa ajunga la doua miliarde, o crestere semnificativa fata de anul 2015, cand erau doar 900 de milioane in aceasta categorie. Majoritatea statelor de pe glob se confrunta cu provocari majore in a se asigura ca sistemele lor de sanatate sunt pregatite pentru aceasta schimbare demografica.

Pro sau contra apei minerale carbogazoase? Iata ce trebuie sa stii despre ea

Apa minerala nu lipseste din aproape nicio casa, fie ca este plata, fie ca este carbogazoasa. Despre aceasta din urma povestim in cele ce urmeaza.

Mihaela Bilic: Ce trebuie sa facem dupa Paste pentru a scapa de kilogramele nedorite

Nutritionistul Mihaela Bilic a explicat ce putem face pentru a scapa de kilogramele in plus acumulate dupa mesele copioase de Paste. Expertul in nutritie a precizat ca, in primul rand, trebuie sa fim foarte atenti si cum combinam alimentele la masa pentru a evita depunerile de grasime.