Poze cancer bucal

Iata cele mai relevante poze despre cancer bucal de pe acasa.ro

Cele mai citite despre cancer bucal

Bicarbonatul de sodiu, remediu naturist: adevarat sau fals?

Remediu de pe vremea bunicilor, bicarbonatul de sodiu este cunoscut ca fiind benefic in tratarea transpiratiei, arsurilor la stomac sau albirea dintilor.

Alunitele, inofensive sau periculoase?

Alunitele nou-aparute sau cele a caror forma s-a modificat in timp pot prezenta un semn al melanomului – cel mai periculos tip de cancer de piele. Alunitele periculoase – care prezinta semnele uno

10 plante de apartament cu efecte toxice

Te-ai gandit vreodata ca plantele tale de interior pot avea efecte toxice? Acestea sunt apreciate pentru calitatile lor ornamentale si de purificare a aerului, dar uneori pot reprezenta un adevarat pericol pentru sanatatea persoanelor din jur. Copiii sunt cei mai expusi la aceste pericole, precum s

Cele mai noi despre cancer bucal

Generatia Z imbatraneste prematur. Ce probleme de sanatate intampina

Tinerii care fac parte din generatia Z, imbatranesc prematur. Potrivit unui studiu american, recent, s-a descoperit ca tinerii care fac parte din generatia Z imbatranesc mai rapid si sunt predispusi la cancer.

Te-ai gandit la implanturi dentare? Ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie

Tratamentul cu implant dentar este o procedura prin care se monteaza un implant dentar si se fixeaza ulterior o coroana. Aceasta interventie este folosita in cazul in care lipseste unul sau mai multi dinti. In plus, tratamentul este aplicat si in cazul pierderii totale a dintilor. Este o interventie destul de simpla si nedureroasa. Pe implantul montat in zona dintelui lipsa („radacina artificiala”), se fixeaza o coroana care din punct de vedere estetic nu se distinge de un dinte natural. Cu un plan de tratament adecvat, o montare calitativa a implantului si o igiena dentarǎ atenta, durata sa de „viata” a acestuia este una destul de lunga.

Principalii factori care afecteaza semnificativ rata de fertilitate la femei

Fertilitatea capacitatea organismului feminin de a procrea. Din cauza faptului ca foarte multi oameni sufera de infertilitate, rata acesteia a crescut in ultimii ani, arata datele OMS. Infertilitatea este definita prin lipsa aparitiei unei sarcini la un cuplu care are contacte sexaule regulate si neprotejate pe parcurusl unui an.