Poze carti cadou

Iata cele mai relevante poze despre carti cadou de pe acasa.ro

Cele mai citite despre carti cadou

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Zodia ei iti arata cum s-o cuceresti

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal. Daca incerci s-o cuceresti, afla-i zodia si treci la atac.

Retentia apei in organism nu trebuie neglijata!

Ai auzit de foarte multe replica: „ma ingras repede pentru ca retin apa in corp”.

Cele mai noi despre carti cadou

Sondaj: Ce fel de carti isi doresc parintii sa citeasca copiii

Peste o treime dintre parinti declara ca in ultimele 3 luni copiii lor au citit carti despre natura si mediul inconjurator, arata un sondaj efectuat recent de catre editura Didactica Publishing House. De asemenea, 57% dintre respondenti spun ca isi doresc ca pe lista de lectura de la scoala sa fie incluse si subiecte care abordeaza subiecte de ecologie si mediu, in contextul in care peste 70% dintre acestia spun ca discuta acasa cu cei mici indeosebi despre reciclare si despre protejarea mediului prin actiuni simple, cum ar fi protejarea plantelor si animalelor, conservarea habitatului lor natural etc.

Sondaj: Cand, unde, cat si de ce citesc romanii?

Potrivit unui sondaj realizat recent, unul din trei romani (36,1%) aloca mai mult de 5 ore saptamanal lecturii. Totodata, 3 din 4 respondenti considera lectura importanta pentru o stare de bine si includ activ cititul in obiceiurile zilnice.

Beneficiile si utilizarile surprinzatoare ale trandafirilor

Florile de trandafir au fost venerate de-a lungul veacurilor nu doar datorita frumusetii lor divine si aromei imbatatoare, ci si datorita numeroaselor beneficii. Trandafirul este un element de baza in numeroase produse de ingrijire a pielii si produse topice. Trandafirii au fost, de asemenea, utilizati in mod regulat in diferite bucatarii din intreaga lume pentru a adauga aroma si un gust deosebit mancarurilor.