Cele mai citite despre dante

Activitati si atractii turistice gratuite in Verona

Aflata in partea de nord a Italiei, Verona atrage turistii an de an, gratie bogatiei culturale unice, arhitecturii deosebite si panoramelor impresionante.

Unde iesim de Martisor

Nu ti-ai facut un program pentru inceputul lui martie si nu stii unde sa o scoti pe iubita ta? Iata cateva recomandari de restaurante si

Verona este In Love de Valentine's Day

Valentine’s Day in Verona pregateste una dintre cele mai frumoase celebrari ale iubirii din intreaga Europa: Verona in Love.  Evenimentul

Cele mai noi despre dante

Salon de frumusete la tine acasa: trucuri de ingrijire de la femei care au schimbat istoria lumii

Preocuparea pentru aspectul fizic este adanc inradacinata in firea noastra. Dante Alighieri spunea acum sute de ani ca „Frumusetea trezeste sufletul la viata‟. Dar cum omul este o fiinta subiectiva, fiecare priveste frumusetea prin ochii proprii. Cu toate acestea, istoria lumii, de la geneza si pana in prezent, ne-a invatat ca o femeie puternica, determinata si frumoasa poate face planeta sa se invarta in jurul ei.

Cand vei putea merge in vacanta? Raspunsul specialistilor

Cea mai mare dorinta a multor persoane este ca pandemia sa se termine si sa poata pleca intr-o vacanta. Insa cand va fi posibil acest lucru?

Fiul lui Andrei Gheorghe: "Am murit ca sa muriti voi de ciuda ca n-o sa aflati niciodata dac-a fost sau nu supradoza"

Fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe a rabufnit. Tanarul a postat un mesaj pe o retea de socializare in care ii critica dur pe cei care au vorbit urat despre tatal sau, iar dupa moarte i-au adus laude.