Poze fainare clematita

Iata cele mai relevante poze despre fainare clematita de pe acasa.ro

Cele mai citite despre fainare clematita

Butasirea corecta a trandafirilor

Butasirea trandafirilor inseamna inmultirea lor, insa trebuie luat aminte ca nu orice soi de trandafiri se poate butasi. Din fericire, soiurile din Romania, nu va vor crea probleme.

Pregateste pomii fructiferi pentru iarna

Pomii fructiferi au nevoie de cateva pregatiri pentru a supravietui perioadei de iarna. In functie de varsta acestora, sunt recomandate cateva lucrari ale arborilor fructiferi din gradina.

Clematita

Stiai ca exista in jur de 300 de specii de clematita (Clematis) cu plante cataratoare, mereu verzi, cu tulpini lemnoase sau semi-lemnoase? Specia in sine este foarte variata, mergand de la plante perene scunde, pana la plante cataratoare care pot atinge 15 metri. In general, clematitele se dezvolta repede si infloresc repede, dand nastere unui decor impresionant.

Cele mai noi despre fainare clematita

Zodiac floral – Afla care este floarea aferenta fiecarei zodii

Astrologia este o practica straveche de urmarire a corpurilor ceresti pentru a face predictii despre viata de zi cu zi in functie de pozitia acestora. Multi oameni isi urmeaza semnele zodicale, cred ca exista adevar in stele, si se ghideaza dupa horoscop in luarea deciziilor. Zodiacul este reprezentat prin stele si fiecare dintre aceste stele se aliniaza si cu un anumit tip de floare.

Ingrijirea pomilor fructiferi. Tratamente de primavara pentru un sezon cu rod bogat

Orice casa la curte are cel putin un pom fructifer in proximitate, in functie de de spatiul disponibil. Unii au pe langa casa un corcodus, altii ciresi sau visini, gutui sau piersici, meri sau caisi. Indiferent de cat de mare este livada, pomii au nevoie de tratamente si toaletare anuala pentru a fi sanatosi si a ne oferi roade.

Cum poti sa-ti aperi gradina de legume impotriva manei si fainarii

Orice gradina de legume necesita lucrari de ingrijire specifice culturilor plantate, daca vrei sa ai recolte bogate. Din pacate, legumele din gradina au o serie intreaga de inamici, de la buruieni, la boli si daunatori. Atacurile acestora pot chiar sa compromita o cultura intreaga. Aparitia buruienilor, bolilor si a daunatorilor este strans legata de conditiile de favorabilitate. Temperaturile, umiditatea si chiar greselile cultivatorilor pot duce la o proliferare a acestor "inamici" de care se poate scapa doar aplicand tratamente adecvate, cu produse de calitate, conform instructiunilor producatorilor.