Cele mai citite despre galbenusuri

Reteta de martipan fara foc

Daca vrei sa faci martipan de casa folosind o metoda simpla, pregateste-l fara foc. Ai nevoie de zahar, migdale si ingrediente pentru arome.



Ingrediente pentru martipan fara foc
 

450 grame migdale
450 gr zahar pudra
½ lingura extract de vanilie
2 galbenusuri de ou
1

Pasca cu branza si stafide

Alaturi de cozonac, ouale rosii si drobul de mile, pasca cu branza este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa romanilor in preajma sarbatorilor pascale. Spre deosebire de alte preparate, pasca necesita ceva mai multa atentie, un plus de...

Panettone, cozonac italienesc

Panettone este un desert tipic italinesc, care isi are originile la Milano. Acest desert este preparat cu ocazia sarbatorilor crestine. Are o forma de cupola si este inalt de 10-15 centrimetri. Acest tip de cozonac contine fructe confiate, coaja de lamaie si portocala, stafide sau ciocolata.

Cele mai noi despre galbenusuri

Pasca traditionala de Paste. Cum se prepara in mod corect

Pasca este un desert specific sarbatorii crestine a Pastelui. Acest preparat este considerat o traditie religioasa in foarte multe comunitati crestine. Vrei si tu sa o pregatesti anul acesta de Paste? Iata cum sa o prepari!

Tuse si gat iritat? Bunicile noastre aveau un leac: sadoul. Cum se prepara

Exista un remediu naturist, transmis din generatie in generatie, care trateaza rapid tusea si gatul iritat. Este vorba despre sodou, o bautura menita sa combata durerile si iritatiile din zona gatului. Poate fi consumata atat de adulti, cat si de copii.

Delicii reci: cum prepari inghetata acasa

A venit vara, caldura mare! Si cum e mai bine sa ne racorim decat cu o inghetata pe bat ori la cornet? Iar daca vara e despre inghetata, ce ar fi sa incerci sa o prepari la tine acasa, impreuna cu cei mici? Iar dupa consum, sa folositi betele de la inghetata pentru a crea rame foto? In felul ii inveti pe cei mici ca reciclarea poate fi distractiva. Nu-i asa ca suna amuzant?